Προχώρα στο περιεχόμενο

Προσωποποιημένα δώρα , Πρωτότυπα δώρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μοιράζεται 2+1 tips για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Starfan

Feb 06, 2023

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μοιράζεται 2+1 tips για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ανυπομονούμε για άλλη μια χρονιά για τις πιο ρομαντικές στιγμές, ιστορίες αγάπης και πρωτότυπες εκπλήξεις.

Ο αγαπημένος μας Γιάννης Σπαλιάρας μοιράστηκε μαζί μας τρεις συμβουλές για να μετατρέψετε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου σε μια αξέχαστη εμπειρία.  Δείτε στο βίντεο τα tips για όλους εσάς που θέλετε να κρατήσετε το ενδιαφέρον της αμείωτο και δεν ξέρετε πώς να το κάνετε.

Χάρισέ της λουλούδια

Και ποιος δεν χαίρεται όταν του χαρίζουν λουλούδια; Μια αγκαλιά λουλούδια είναι πάντα μια γλυκιά κίνηση που κάθε γυναίκα εκτιμά. Ακόμη κι αν σου φαίνεται τετριμμένο, ο Γιάννης Σπαλιάρας ξέρει πολύ καλά ότι δουλεύει για αυτό μη χάσεις την ευκαιρία να την εντυπωσιάσεις. Φρόντισε να ξεκινήσεις την όμορφη βραδιά που έχεις σχεδιάσει προσφέροντάς τα αγαπημένα της λουλούδια.

Μαγείρεψέ της για δείπνο

Ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι δε λένε; Για να κρατήσεις το ενδιαφέρον αμείωτο μαγείρεψε δείπνο στο σπίτι, ετοιμάζοντας κάτι νόστιμο, ειδικά για εκείνη. Η προσπάθειά σου να φτιάξεις κάτι με τα χεράκια σου να είσαι σίγουρος ότι θα την αγγίξει. Για περισσότερη μαγεία, μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα ανάβοντας στο χώρο κεριά, επιλέγοντας την κατάλληλη playlist και  το αγαπημένο της κρασί. Κι αν δεν είσαι master chef στην κουζίνα, δεν πειράζει! Η καλή διάθεση πάντα μετράει.

Βρες ένα αναπάντεχο δώρο

Για να κλείσει η βραδιά με τον πιο γλυκό τρόπο, μπορείς να  της προσφέρεις ένα δώρο. Αν θέλεις, όμως, να κάνεις μία κίνηση που σίγουρα ποτέ της δεν θα ξεχάσει, αφιέρωσε το όνομά της… σε ένα αστέρι. Αρκεί μια έρευνα για να χαρίσεις ό,τι πιο γλυκό θα της έχει «προσφέρει» ποτέ κανείς!

Εσύ; Έχεις σκεφτεί τι θα ετοιμάσεις για του Αγίου Βαλεντίνου;


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨