Προχώρα στο περιεχόμενο

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Starfan;

Το Starfan σε φέρνει σε επαφή με τους αγαπημένους σου star μέσω προσωποποιημένων βίντεο μηνυμάτων. Το Starfan σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις ευχές από αγαπημένους star, να αποκτήσεις μία προσωποποιημένη βίντεο ευχή και να την μοιραστείς με όποιον επιθυμείς! Είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος να προσφέρεις ένα απρόσμενο κι εντυπωσιακό δώρο στους αγαπημένους σου.

Πώς μπορώ να ζητήσω μία προσωποποιημένη βίντεο ευχή;

Πρώτη φορά είναι τόσο εύκολο να λάβεις ένα βίντεο μήνυμα από τoυς αγαπημένους σου stars! Αρκεί να διαλέξεις ποιος star θέλεις να πρωταγωνιστεί στο βίντεο σου. Στη συνέχεια επιλέγεις την περίσταση, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και τις οδηγίες για το μήνυμά σου.

Μέσα σε 7 ημέρες ο επιλεγμένος star ετοιμάζει το βίντεό σου (ή σε 24 ώρες αν έχεις επιλέξει αυτή την κατηγορία). Μόλις είναι έτοιμο, σου στέλνουμε το βίντεο στο e-mail σου. Μπορείς να το δεις, να το κατεβάσεις και να το μοιραστείς με όλους σου τους φίλους και την οικογένεια σου. Μόλις απόκτησες το Starfan σου και μπορείς να το κρατήσεις για πάντα!

Τι πρεσβεύει το Starfan;

Ξέχνα τα βαρετά και συνηθισμένα δώρα. Το Starfan σου δίνει πρόσβαση σε μια νέα συναρπαστική εμπειρία. Δεν χαρίζεις απλώς ένα συνηθισμένο συμβολικό δώρο αλλά μια προσωποποιημένη εμπειρία που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη. Στο Starfan θέλουμε να μοιράζουμε χαρά, να βοηθάμε ώστε να γίνεται η καθημερινότητα πιο ενδιαφέρουσα και οι πιο σημαντικές στιγμές των γύρω μας πραγματικά μοναδικές. Για αυτό και αυτή η πλατφόρμα θα κερδίσει τις εντυπώσεις: είναι ένα νέος δίαυλος επικοινωνίας με τους αγαπημένους stars σε κάθε περίσταση που θα γίνει απίθανη ανάμνηση!

Πώς στηρίζει το Starfan φιλανθρωπικές δράσεις;

Μέσω της πλατφόρμας, κάποιοι καλλιτέχνες δημιουργούν βίντεο ευχές που ζητάς για καλό σκοπό. Μπορείς να τους εντοπίσεις με τη διακριτική ένδειξη “φιλανθρωπική δράση” στο προφίλ τους. Το Starfan.gr είτε συμβάλλει στην απόφαση των stars να υποστηρίξουν συγκεκριμένους οργανισμούς, βοηθώντας και με διαδικαστικά θέματα, είτε στέκεται σύμμαχος συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και βοηθάει αυτοτελώς.

Πόσο κοστίζει μία βίντεο ευχή;

Κάθε star που είναι στην πλατφόρμα μας επιλέγει την δική του τιμή, την οποία μπορείς να δεις στο προφίλ του ή στην κεντρική μας σελίδα κάτω από την φωτογραφία του.

Μετά από πόσες ημέρες θα λάβω το βίντεο μου;

Ο star που θα επιλέξεις έχει 7 ημέρες στη διάθεσή του για να ολοκληρώσει και να παραδώσει το βίντεο, εκτός εάν επιλέξεις την κατηγορία παράδοση σε 24 ώρες. Αν περάσει αυτή η χρονική περίοδος και το αίτημα σου δεν έχει ολοκληρωθεί, τότε θα ακυρωθεί αυτόματα η παραγγελία και θα αποδεσμευθεί το ποσό της παραγγελίας.

Μπορεί ο star που έχω επιλέξει να απορρίψει το αίτημα μου;

Είναι βασική μας προτεραιότητα κάθε πελάτης μας να λαμβάνει την βίντεο ευχή που επιθυμεί και προσπαθούμε να εκπληρώνονται όλα τα αιτήματα. Οι stars όμως έχουν το δικαίωμα να αποδεχτούν ή να απορρίψουν ένα αίτημα, αλλά πρέπει να το κάνουν μέσα σε 7 ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, θα σε ενημερώνουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Τι βίντεο ευχή μπορώ να ζητήσω;

Μπορείς να ζητήσεις οποιοδήποτε μήνυμα θέλεις, αρκεί να μην θεωρηθεί ακατάλληλο από τον επιλεγμένο star ή από την ομάδα του Starfan. Ζήτησε ένα βίντεο για να ευχηθείς στους αγαπημένους σου για τη γιορτή ή τα γενέθλιά τους, την αποφοίτησή τους, τη νέα δουλειά ή την πρόταση γάμου ή απλώς σαν ένα αστείο για να γελάσετε. Γίνε όσο πιο δημιουργικός μπορείς, οι επιλογές είναι ατελείωτες!  

Πώς θα λάβω το βίντεο μήνυμα μου;

Μόλις το βίντεο σου είναι έτοιμο θα σου το στείλουμε στο email σου. 

Μπορώ να κατεβάσω την βίντεο ευχή μου;

Φυσικά, μπορείς να κατεβάσεις το βίντεο στο κινητό ή στον υπολογιστή σου και να το μοιραστείς με τους αγαπημένους σου. Έχεις προσωπική, μη εμπορική άδεια χρήσης για να κρατήσεις το βίντεο αυτό για πάντα, σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Μπορώ να αφήσω μια αξιολόγηση;

Ναι! Μόλις ολοκληρωθεί το αίτημά σου και λάβεις το βίντεο μήνυμά σου, θα χαρούμε πολύ να γράψεις την αξιολόγηση σου για να ενημερώσεις ακόμη περισσότερους χρήστες για την Starfan εμπειρία σου! Μετά από έναν τυπικό έλεγχο που επιβεβαιώνει πως η αξιολόγηση δεν παραβιάζει τους Όρους Χρήσης του Starfan, θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας.

Μπορώ να τροποποιήσω ή να ακυρώσω το αίτημά μου αφού το έχω υποβάλει;

Αν θέλεις να τροποποιήσεις ή να ακυρώσεις το αίτημά σου μετά την υποβολή, μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα του Starfan το συντομότερο δυνατόν, στέλνοντας email στο hello@starfan.gr. Αν το βίντεο που ζήτησες δεν έχει ήδη καταγραφεί, τότε η ομάδα μας θα τροποποιήσει την παραγγελία. Διαφορετικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να ακυρώσουμε το αίτημα σου.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την ομάδα του Starfan;

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο hello@starfan.gr. Θα προσπαθήσουμε να σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Τι μπορώ να κάνω αν δεν μείνω ευχαριστημένος από το βίντεο;

Κάθε star έχει την δυνατότητα και την καλλιτεχνική ελευθερία να εκφράσει το μήνυμα σου με τον δικό του τρόπο. Παρόλα αυτά, αν δεν είσαι ευχαριστημένος από το βίντεο, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας email στο hello@starfan.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός 36 ωρών.

Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨