Προχώρα στο περιεχόμενο

Ευχές για γενέθλια , Ευχές για γιορτή , Προσωποποιημένα δώρα , Πρωτότυπα δώρα

Last Minute Gift? Ξέρουμε πώς θα καταπλήξεις!

Starfan

Sep 01, 2023

Last Minute Gift? Ξέρουμε πώς θα καταπλήξεις!

Για να βρίσκεσαι εδώ σίγουρα λατρεύεις να προσφέρεις στους αγαπημένους σου, αλλά μάλλον άφησες μερικά πράγματα για τελευταία στιγμή. Υπάρχει όμως λίγος χρόνος και εμείς σου έχουμε την λύση!

Εάν θέλεις να χαρίσεις ένα πρωτότυπο, προσωποποιημένο δώρο που θα μείνει ανεξίτηλο στον χρόνο και θα μοιράσει χαρά και συγκίνηση, πρέπει σίγουρα να στείλεις ένα Starfan. Επιλέγοντας τον αγαπημένο σου Star και γράφοντας όλες τις απαραίτητες οδηγίες για το μήνυμα που θες να μεταφέρεις για οποιαδήποτε περίσταση και αν πρόκειται, θα λάβεις ένα βίντεο πολύ ξεχωριστό που σίγουρα θα εκπλήξει το πρόσωπο για το οποίο προορίζεται.

Πλέον όμως, μπορείς να λάβεις το πιο ευφάνταστο δώρο και εντός 24 ωρών! Έτσι, κανείς δεν θα παραπονεθεί ότι τον ξέχασες και εσύ δεν θα χάσεις πολύτιμο χρόνο με πολύωρες βόλτες σε μαγαζιά και δρόμους. 

Για τον φίλο, ο οποίος θέλει να κάνει μία εξομολόγηση με απλό, αλλά άκρως κινηματογραφικό τρόπο μέσα από... Λευκές κάρτες και αινίγματα ο Confessions Guy είναι εδώ. 

Για την φίλη που θέλει να αφιερώσει ένα τραγούδι στον αγαπημένο της και να στείλει τις πιο όμορφες και τρυφερές ευχές, ο Bo θα το τακτοποιήσει. Ενώ με χροιά Παραδοσιακή, πολύ ταπεραμέντο και χιούμορ η Έφη Θώδη είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε σου αίτημα!

Για συμβουλές σχέσεων και μηνύματα αγάπης, έχουμε τον ειδικό και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Γιάννη Σπαλιάρα! Ενώ για να πειράξεις τους φίλους σου ή να μεταδώσεις χαρά και θετική ενέργεια στους κοντινούς σου ανθρώπους, επίλεξε την Αναστασία Γιούσεφ.

Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Άγγελος Χαριστέας - Οι αγαπημένοι μπαμπάδων και παιδιών είναι κοντά μας με αθλητικό πνεύμα και καλή διάθεση για να μοιραστούν tips και αναπάντεχα μηνύματα. 

Το κοινό τους λατρεύει και πολύ συχνά τους επιλέγει για τις πιο χαρούμενες τραγουδιστές ευχές γενεθλίων και γιορτών. Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα, το αγαπημένο σας ζευγάρι είναι στην παρέα μας με όλη τους την δημιουργικότητα! 

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι το να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις για τους αγαπημένους σου θα ήταν τόσο εύκολο και γρήγορο; Μέσα σε 24 ώρες, θα λάβεις το πιο προσωποποιημένο και μοναδικό δώρο μόνο στο Starfan.gr!

 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨