Προχώρα στο περιεχόμενο

Γάμος , Ευχές για γάμο , Πρωτότυπα δώρα

Γάμοι και δώρα: Τα dos & don’ts

Starfan

May 23, 2023

Γάμοι και δώρα: Τα dos & don’ts

Πώς να κάνεις το καλύτερο δώρο


Διανύουμε και πάλι αυτήν την φανταστική εποχή του χρόνου που τα ζευγάρια παντρεύονται! Αν έλαβες κι εσύ ένα προσκλητήριο από τους φίλους που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους και αναρωτιέσαι τι δώρο να τους κάνεις, το Starfan συγκέντρωσε για χάρη σου τα dos & don’ts για τα δώρα γάμου.

Φυσικά, σου δείχνει και ποιο είναι το καλύτερο δώρο για να κάνεις στους αγαπημένους σου που ετοιμάζονται να χορέψουν το χορό του Ησαΐα!

Don’t- Μην αγοράζεις ένα αντικείμενο που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα

Λάβε υπόψη ότι το ζευγάρι για να έκανε λίστα γάμου, έχει επιλέξει αντικείμενα που θα ήθελε να έχει, οπότε το να τους πάρεις κάτι που δεν είναι της επιλογής τους, ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα. Μην παίρνεις αποφάσεις, λοιπόν, με βάση το τι νομίζεις ότι θέλουν ή απλά τι θα ήθελες να τους προσφέρεις εσύ.

Do- Προτίμησε τα μετρητά

Δεν βλέπεις κάτι στην λίστα που θα ήθελες να αγοράσεις; Απλά δώσε στο ζευγάρι χρήματα (ή μια δωροκάρτα). Είναι καλύτερο να προσφέρεις κάτι τέτοιο παρά οτιδήποτε άλλο -στην περίπτωση που δεν επιλέξεις κάτι από τη λίστα γάμου.

Do- Στείλε ένα δώρο ακόμη και αν δεν μπορείς να παρευρεθείς

Εάν έλαβες το προσκλητήριο αλλά δεν μπορείς να παρευρεθείς στο γάμο, μπορείς να στείλεις και πάλι ένα δώρο και ευχές για γάμο στο ζευγάρι. Είναι ένας απλός τρόπος να πεις «Συγχαρητήρια» και να τους ευχαριστήσεις για την πρόσκληση..

Don’t- Μην φέρεις το δώρο στο γάμο (εκτός αν είναι Starfan)

Θα ήταν καλύτερο να έχεις στείλει το δώρο στο ζευγάρι τις ημέρες πριν το γάμο. Σε καμία περίπτωση μην το φέρεις μαζί σου την ημέρα του γάμου. Εκτός αν βάλεις χρήματα σε έναν φάκελο και τον δώσεις προσωπικά στο ζευγάρι -ή σε κάποιο από τα μέλη της οικογένειας.

Βέβαια, στην περίπτωση που έχεις αποφασίσει να κάνεις την καλύτερη έκπληξη στο ζευγάρι -αλλά και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους- τότε το καλύτερο δώρο που μπορείς να φέρεις μαζί σου στο γάμο είναι ένα Starfan. Με τον αγαπημένο star του ζευγαριού ή εκείνον που πιστεύεις ότι θα τους κάνει όλους να συγκινηθούν ή και να ξεκαρδιστούν μέχρι δακρύων!


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨