Προχώρα στο περιεχόμενο

Στείλε το καλύτερο δώρο για κάθε περίσταση

Starfan

Aug 01, 2023

Στείλε το καλύτερο δώρο για κάθε περίσταση

Γάμοι και βαφτίσεις, παράπονα και πειράγματα. Οτιδήποτε και εάν θέλεις να μεταφέρεις στους δικούς σου ανθρώπους, οι αγαπημένοι σου stars είναι εδώ για να το υλοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να καταπλήξουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

Η Μαρία Σολωμού έστειλε ευχές για τα 48α γενέθλια του Διονύση και ταυτόχρονα μετέφερε κάποια παράπονα από την παλιά του σχέση. 

Οι εκπλήξεις όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν δίστασε να στείλει το πιο ξεχωριστό και διασκεδαστικό προσκλητήριο για διπλό γάμο! Οι δίδυμες Βασιλίνα και Ελένη, επέλεξαν έναν πολύ διαφορετικό και παραστατικό τρόπο για να το μοιραστούν με τους καλεσμένους τους. 

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να κράτησαν τον Γιάννη στο Βερολίνο και να έχασε την βάφτιση, φρόντισε όμως να στείλει τις καλύτερες ευχές του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Όποια κι αν είναι η περίσταση... Αν θέλεις να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό, κάτι μοναδικό, που να έχει προσωποποιημένο χαρακτήρα ή ακόμη κάτι διαφορετικό και αναπάντεχο, μπες στο Starfan.gr και στείλε τις ευχές σου!


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨