Προχώρα στο περιεχόμενο

Νέοι star ήρθαν στο Starfan για να στείλεις το καλύτερο δώρο!

Starfan

Jul 28, 2023

Νέοι star ήρθαν  στο Starfan για να στείλεις το καλύτερο δώρο!

Το Starfan είναι πάντα το καλύτερο δώρο! Ευχές για γενέθλια ή γιορτή; Προσκλητήριο γάμου ή gender reveal; Είμαστε εδώ για κάθε περίσταση, έτοιμοι να χαρίσουμε χαρά και συγκίνηση σε αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Είσαι όμως έτοιμος/-η για τους νέους celebrities που προστέθηκαν στο Starfan.gr

Ξεκινάμε με μηνύματα γεμάτη αγάπη για φιλανθρωπικό σκοπό και ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για αυτόν το σκοπό, είναι η αγαπημένη μας Δώρα Χρυσικού. Η καριέρα της ξεκίνησε από το Εθνικό Θέατρο, ενώ πλέον μετρά πολλές επιτυχίες τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά!

Αν ψάχνεις... Τραγουδιστές ευχές με 20 διαφορετικές φωνές, ο Voice Master Γιάννης Χατζόπουλος είναι εδώ για σένα! Είναι τόσο ταλαντούχος σε αυτό που κάνει που αν απλώς τον ακούσεις να αναπαριστά κάποιον άλλον ερμηνευτή, θα δυσκολευτείς πολύ να καταλάβεις τη διαφορά. 

Σίγουρα έχεις ακούσει για την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ "Κάνε ότι κοιμάσαι" και αν την έχεις δει, είμαστε βέβαιοι ότι την έχεις λατρέψει. Τα ταλαντούχα παιδιά της σειράς Γεωργία Μεσαρίτη, Βίκυ Μαϊδάνογλου και Βασίλης Ντάρμας, είναι εδώ για να στείλεις τις καλύτερες ευχές στους αγαπημένες σου!

Αν οι φίλοι σου έχουν ακούσει ΖΝ, σίγουρα αγαπάνε Taki Tsan κι αν αγαπάνε Taki Tsan, σίγουρα η άφιξη του στο Starfan θα είναι η καλύτερη έκπληξη! Ευχές με ρίμες γεμάτες φαντασία και γέλιο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την προσθήκη της υπέροχης Έφη Θώδη! Θα σου ευχηθεί, θα σου τραγουδήσει και το βίντεο της θα σου μείνει αξέχαστο. 

Ξέχνα τα βαρετά δώρα! Στείλε ένα απρόσμενο μήνυμα αγάπης στην σύντροφο σου, πείραξε τον κολλητό σου, αιφνιδίασε τον αδελφό σου με μία έκπληξη γενεθλίων ή στείλε το πιο ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου στους καλεσμένους σου. 

Δες εδώ όλους τους #JustLanded, επίλεξε τον star που θα ξετρελάνει τους αγαπημένους σου και στείλε προσωποποιημένα βίντεο που θα μείνουν αξέχαστα


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨