Προχώρα στο περιεχόμενο

Ποιος γιορτάζει τον Οκτώβριο; Βρήκαμε τις φθινοπωρινές ονομαστικές γιορτές που θέλεις να θυμάσαι!

Starfan

Oct 06, 2022

Ποιος γιορτάζει τον Οκτώβριο; Βρήκαμε τις φθινοπωρινές ονομαστικές γιορτές που θέλεις να θυμάσαι!

Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί έρχονται και νέες αφορμές για γιορτή και χαρά! Για αυτό συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές γιορτές του Οκτωβρίου, για να μην ξεχάσεις κανέναν.  


Ξεκινάμε από την Παρασκευή  7 Οκτωβρίου που γιορτάζουν ο Σέργιος, ο Χρόνης και ο Πολυχρόνης! Στείλε “Χρόνια Πολλά” με τον Δημήτρη Παπανικολάου που ανυπομονεί να ετοιμάσει το βίντεο-ευχών σου.


Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου γιορτάζει η Πελαγία και τη Δευτέρα ο Λάμπης και η Ευλαμπία. Κάνε την έκπληξη με ένα βίντεο-ευχών από την λαμπερή Ήβη Αδάμου ή τον -πάντα κεφάτο-Δημήτρη Μακαλιά


Για την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου που γιορτάζουν η Ανδρομάχη και ο Βαλάντης μπορείς να επιλέξεις τον Τάσο Τρύφωνος που θα ετοιμάσει το βίντεό σου με τον ξεχωριστό του τρόπο ή με την γλυκιά Ελένη Καρακάση


Μπορεί να έχουν σπάνια ονόματα, όμως δε χρειάζεται να ξεχάσεις τη γιορτή τους! Η Φλωρεντία γιορτάζει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ο Λουκιανός το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Μοίρασε χαρά με ένα βίντεο-ευχών από την Ναταλία Γερμανού που θα απογειώσει το μήνυμά σου ή με ένα βίντεο-ευχών από τον Bo που ξέρει πάντα τι πρέπει να πει! 


Οι γιορτές του Οκτωβρίου συνεχίζονται και δεν πρέπει να ξεχάσεις να ευχηθείς την Τετάρτη 19 στην Κλεοπάτρα και την Κλειώ  και βέβαια την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στην  Άρτεμις και τον Γεράσιμο. Η Πηγή Δεβετζή με την ενέργειά της θα ξετρελάνει τους αγαπημένους σου!  Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου την τιμητική του έχει ο Ιάκωβος και τη Δευτέρα 24 η Σεβαστή. Στείλε ένα μοναδικό βίντεο-ευχών με τον Κώστα Μαρτάκη


Μπορεί να διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη αλλά τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου αποκλείεται να την ξεχάσεις! Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου πες “Χρόνια Πολλά” με τα πιο εντυπωσιακά βίντεο-ευχών στη Δήμητρα, το Δημήτρη, τη Μιμή, τον Τζίμη και τον Μίμη. Δημιούργησε για τους ανθρώπους της ζωής σου που γιορτάζουν ξεχωριστά βίντεο και χάρισέ τους γέλια και χαρά. Ο ταλαντούχος Ηλίας Βρεττός   και η αγαπημένη Μαρία Σολωμού θα ξετρελάνουν τους εορτάζοντες.  


Εσύ ακόμη να διαλέξεις ποιος θα μεταφέρει το μήνυμά σου; Επίλεξε τον star που σου ταιριάζει περισσότερο και ετοιμάσου να χαρείς με τη χαρά των αγαπημένων σου!


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨