Προχώρα στο περιεχόμενο

Γιορτή , Γιορτή του πατέρα , Ευχές για γιορτή

“Happy Father’s Day”: Όχι άλλα βαρετά δώρα. Κάνε κάτι πραγματικά αξέχαστο!

 Η Γιορτή του Πατέρα είναι εδώ! Χάρισε ένα ιδιαίτερο δώρο κάτι που θα μείνει αξέχαστο! 

Starfan

Jun 16, 2022

“Happy Father’s Day”: Όχι άλλα βαρετά δώρα.  Κάνε κάτι πραγματικά αξέχαστο!

Ξεκίνησε από την Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά είναι πλέον ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο. Η Γιορτή του Πατέρα γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση και όλο και περισσότεροι την θεωρούν ωραία αφορμή για γιορτή! Στην Ελλάδα γιορτάζεται πάντα την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Φτάνουμε και φέτος στη μέρα που είναι αφιερωμένη στο να τιμήσει τους μπαμπάδες για αυτά που προσφέρουν. Στον αγώνα μας κατά των συνηθισμένων δώρων, βρήκαμε τους πιο ωραίους τρόπους να χαρίσεις κάτι που όντως θα μείνει αξέχαστο! 

Αντί για ουίσκι και βιβλία, ο Άγγελος Χαριστέας είναι εδώ!

Εάν κι εσύ χάρισες ένα καλό ουίσκι και βιβλία στα τελευταία γενέθλιά του, εξυπακούεται πως δεν γίνεται να κινηθείς πάλι προς αυτή την κατεύθυνση. Δοκίμασε να στείλεις ένα βίντεο-ευχών με τον Άγγελο Χαριστέα, ειδική μνεία στο Euro 2004 που όλοι λατρέψαμε και κάποια πανηγύρισαν πολύ. Θα είναι το κάτι άλλο, θα έχει πλάκα και σίγουρα δεν θα το περιμένει. Επίσης, μεταξύ μας, αποκλείεται να έχει τελειώσει το ουίσκι ΚΑΙ να έχει διαβάσει και το βιβλίο. Άρα; Γράψε εδώ το μήνυμά σου! 

Τιμούλα; 25 Ευρώ

Τι είναι καλύτερο από “ένα ακόμη πουκάμισο;” Μια τρου ευχή από τη Βάνα Μπάρμπα 

Ναι, ένα ωραίο καλό πουκάμισο πάντα χρειάζεται και πάντα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση για last-minute δώρα. Όμως, αυτή τη φορά διάλεξε κάτι πιο προσωπικό και κυρίως πιο προσωποιημένο, πιο “ταξίδι στα 90s που λατρέψαμε”, πιο αληθινό και νοσταλγικό. Η Βάνα Μπάρμπα μπορεί να μεταφέρει το μήνυμά σου και ο μπαμπάς σου να νιώσει τζετ, τζάμι. Πως το λέτε εσείς οι νέοι; Σκέψου κάτι πρωτότυπο και μοιράσου το εδώ

Τιμούλα; 25 Ευρώ 

Κάλτσες και μπάλα μπάσκετ ή μήπως ένα προσωπικό μήνυμα από το Θοδωρή Παπαλουκά; 

Οκ. Όλοι έχουμε βοηθήσει τους μπαμπάδες μας με αθλητικά, μπάλες και το ανάλογο motivation, κάθε φορά που ξεκινάνε προπόνηση και πάνε να παίξουν κανένα “μπασκετάκι” με τους φίλους τους. Ακόμη κι όταν η διαδρομή βέβαια μετά καταλήγει σε μεζεδάκι και κρασάκι. Φέτος, αντί για μία μπάλα μπάσκετ που θα μείνει στα αζήτητα, τι θα έλεγες για ένα προσωποποιημένο βίντεο-ευχών από το Θοδωρή Παπαλουκά; Και αθλητικό είναι, και motivation θα έχει και σίγουρα θα είναι αυτό το δώρο που θα δείχνει ο μπαμπάς σου στους φίλους του. Για να βάλεις τρίποντο, πάτα εδώ.

Τιμούλα; 50 Ευρώ

Άσε κάτω τη γραβάτα. Πες “Κάποιος σε αγαπάει, είμαι εγώ” με τον Χρήστο Δάντη

Αυτή η γιορτή είναι όντως μια ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη, χωρίς να γίνουμε cheesy, χωρίς άλλο ένα απρόσωπο και όχι-και-τόσο συμβολικό δώρο. Αντί για μια γραβάτα που απλά κερδίζει χώρο στη ντουλάπα μπορείς να ζητήσεις ένα βίντεο-ευχών με αφιέρωση από το Χρήστο Δάντη που είναι κουλ και είναι και ροκ και κερδίζει διαχρονικά τις εντυπώσεις. Εδώ γράφεις το μήνυμά σου.

Τιμούλα; 50 Ευρώ 

Ωδή στο βιβλίο με τις συνταγές του μπαμπά, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Κι αν ο μπαμπάς σου είναι πάντα αυτός που μπαίνει στην κουζίνα σπανιότατα και ετοιμάζει νοστιμότατο φαγητό και νιώθει λίγο σεφ μέσα σε όλα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι η ιδανική επιλογή. Μπορεί η σκέψη του να πάρεις βιβλίο μαγειρικής να σε έχει ενθουσιάσει αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, δεν θα γίνει ποτέ η πραγματική πηγή έμπνευσής του. Ένα βίντεο που θα τον επαινεί όμως για τις συνταγές του; Σκέψου το και γράψε εδώ το μήνυμά σου!

Τιμούλα; 50 Ευρώ 

Όποιο δώρο κι αν διαλέξεις για τη φετινή γιορτή, απλώς κάνε κάτι διαφορετικό που θα μείνει αξέχαστο. Ένα προσωποποιημένο δώρο, ανάλογα με την προσωπικότητα και τις αγαπημένες συνήθειες του μπαμπά σου είναι αυτό που θα τον συναρπάσει. Σίγουρα. Μην ξεχάσεις να μας στείλεις βίντεο με την αντίδρασή του την ώρα που βλέπει το βίντεο που του χάρισες!


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨