Προχώρα στο περιεχόμενο

Προσωποποιημένα δώρα , Πρωτότυπα δώρα

Βρήκαμε 5 τρόπους να γιορτάσεις την αγάπη, κι ας μην εκπέμπεις καρδούλες!

Starfan

Jan 26, 2023

Βρήκαμε 5 τρόπους να γιορτάσεις την αγάπη, κι ας μην εκπέμπεις καρδούλες!

Το Starfan.gr είναι εδώ για όλα τα μικρά και μεγάλα γεγονότα της ζωής σου και δε θα μπορούσε να λείπει από τη μεγαλύτερη γιορτή. Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, 200 λατρεμένοι star είναι στη διάθεσή σου, εάν αναζητάς ένα πρωτότυπο δώρο που θα μείνει αξέχαστο!

Στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα που είναι αφιερωμένη στον έρωτα, εάν προτιμάς τα προσωποποιημένα δώρα, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στους γύρω σου, με έναν πραγματικά πρωτότυπο τρόπο.

Γιόρτασε την αγάπη με όσους είναι μαζί αμέτρητα χρόνια! 

Ετοίμασε ένα βίντεο θαυμασμού από τον Λάμπρο Φισφή ή τη Μαριάννα Τουμασάτου και, αν θες να τους πειράξεις, χάρισε στους φίλους με τις μακροχρόνιες σχέσεις ένα προσωποποιημένο δώρο που θα βλέπουν ξανά και ξανά!

Για τους παντρεμένους, κάνε το “Τι έχεις;” -”Τίποτα” ευχή για παντοτινή αγάπη.

Ο Τάσος Τρύφωνος και η Κατερίνα Ζαρίφη θα τα πουν στο ταίρι σου, μοναδικά!  Μπορείς να τους χαρίσεις ένα βίντεο-ευχών που θα τιμά τον τρόπο που γνωρίστηκαν ή θα είναι αφιερωμένο στην ημέρα του γάμου τους!

Για τους απόλυτα “καψούρηδες" φίλους, ξέρεις πως έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να επέμβεις.

Εάν έφτασε η στιγμή να να πεις “Κοιμήσου, δε θα στείλει” στο φίλο που δεν ξεκολλάει με τίποτα καν’το με στυλ. Με τη βοήθειά του Γιάννη Σπαλιάρα ή της Αποστολίας Ζώης, όλα θα γίνουν καλύτερα. 

Δώσε θάρρος στους singles!  

Εάν το μόνο που χρειάζεται να ακούσει η κολλητή είναι το “Μια χαρά είσαι, πήγαινε μίλα του” μην αργείς. Ετοίμασε ένα μήνυμα με θάρρος και τόλμη και επίλεξε τον Λάκης Γαβαλά ή τη  Μαρία Σολωμού που τα λένε πολύ ωραία. 

Φοβάσαι για τις “μελισσούλες” και τους players της ζωής σου;

Αν πιστεύεις πως κινδυνεύουν από αγκύλωση από το πολύ  “τσίκι-τσίκι” στο Instagram πρέπει να επέμβεις με ένα απολύτως προσωποποιημένο δώρο. Πες τους κάτι, με τη βοήθεια της Ναταλίας Γερμανού ή του NiVo!

Ακόμη και αν δε θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στο άλλο σου μισό, οι αγαπημένοι σου star είναι εδώ για να γιορτάσεις την αγάπη, με έναν πρωτότυπο τρόπο που θα μείνει αξέχαστος!


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨