Προχώρα στο περιεχόμενο

Ευχές για γάμο , Ευχές για γενέθλια , Ευχές για γιορτή

30 ημέρες Starfan: διαλέξαμε τις 3 πιο cool & fun ιστορίες!

Έχουμε τα πιο πρωτότυπα δώρα! Ποιες είναι οι 3 πιο cool & fun ιστορίες; 

Starfan

May 03, 2022

30 ημέρες Starfan: διαλέξαμε τις 3 πιο cool & fun ιστορίες!

30 ημέρες Starfan! Ποιες είναι οι 3 πιο cool & fun ιστορίες; 

Το Starfan είναι εδώ, μετράει μόλις μερικές εβδομάδες και έχει ήδη αρχίσει να αποκτά αφοσιωμένο κοινό. Αρκετοί χρήστες επιλέγουν τη νέα πλατφόρμα για να ευχηθούν μέσω αγαπημένων star ή απλώς να μοιραστούν μηνύματα για ξεχωριστές περιστάσεις ή και για πιο προσωπικές στιγμές.  Κάποιοι μάλιστα και δυο και τρεις φορές! 

Καταφέραμε να ξεχωρίσουμε μερικές ιστορίες που κερδίζουν επάξια τις κορυφαίες θέσεις της λίστας μας! 

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ειδικά στο γραφείο. 

Starring: NiVo

Αυτό σκεφτόταν και η Κωνσταντίνα όταν διάλεξε τον NiVo και μας έστειλε το μήνυμά του. Τι ήθελε να πει; Με αφορμή την επιστροφή στο γραφείο μετά από τόσο work from home αναγκάστηκε να επαναφέρει την τάξη, για τον καφέ που επιλέγει ο φίλος και συνάδελφος Διονύσης. Το αποτέλεσμα: ζήτησε από τον NiVo να του μεταφέρει τις σκέψεις του. Τι είπε ο NiVo; Πάνω κάτω του ευχήθηκε να καταφέρει να μπορέσεις να παραγγείλεις ΜΙΑ φορά σωστά τον καφέ της! Από ότι μάθαμε εκ των υστέρων, η Κωνσταντίνα ακόμη γελάει και ο Διονύσης ακόμη ψάχνει τι θα απαντήσει! 

Τους έχει έρθει απόψε μια τρελή ιδέα και… η ώρα η καλή!

Starring: Πάνος Καλλίδης

Η Ελίζα, η Ζωή, η Μαρία και η Νάντια αποφάσισαν πως η πρώτη μέλλουσα νύφη της παρέας οφείλει να έχει ειδική μεταχείριση. Έτσι, μαζί με το πάρτυ που της κανόνισαν μια εβδομάδα πριν το γάμο της στη Ρόδο, αποφάσισαν πως τις ευχές τους θέλουν να τις μοιραστούν με έναν πρωτότυπο τρόπο. 

“Σοφία, θέλω να σου ευχηθώ η ώρα η καλή μέσα από την καρδιά μου! Να είσαι πάντα καλά με τόση αγάπη γύρω σου!” Στη συνέχεια, τραγούδησε στα κορίτσια με το μοναδικό του τρόπο και ευχήθηκε να περάσουν τέλεια! Μετά το βίντεο-ευχών από τον Πάνο Καλλίδη όπως μας είπε η Σοφία σίγουρα θα θυμάται για πάντα τη μέρα που την αιφνιδίασαν οι “κολλητές” της!

Όταν θρίαμβος είναι να πηγαίνεις παρακάτω!

Starring: Πηγή Δεβετζή 

Μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες των τελευταίων ημερών έρχεται από την Κέρκυρα! Η Νίκη ήθελε να κάνει μια έκπληξη στον Μιχάλη που έχει περάσει δύσκολα αυτή τη χρονιά γιατί όλο του συμβαίνουν διάφορες αναποδιές και απρόβλεπτα γεγονότα. Για να ξορκίσει το κακό και να τον εμψυχώσει που δεν τα παρατάει, σκέφτηκε πως μια χρυσή ολυμπιονίκης θα ήταν η πιο κατάλληλη για να του δώσει δύναμη. Έτσι κι έγινε. Η Πηγή Δεβετζή σε ένα βίντεο με πολλή ενέργεια κατάφερε να γίνει αληθινή έμπνευση! Πως να μην του μείνει για πάντα αυτό το δώρο μετά; 

Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα επόμενα μηνύματα που θα γίνουν βίντεο, είτε είναι για να διασκεδάσεις, να ευχηθείς ή και μόνο να τρολάρεις τους φίλους σου. 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨