Προχώρα στο περιεχόμενο

Γενέθλια , Ευχές για γενέθλια , Ευχές για γιορτή , Πρωτότυπα δώρα

Το Starfan είναι εδώ! Στείλε βίντεο-ευχών!

Starfan.gr: Ποια είναι τα βήματα; Ετοιμάσου να μοιράσεις χαρά, με τον πιο fun τρόπο!

Starfan

Mar 28, 2022

Το Starfan είναι εδώ! Στείλε βίντεο-ευχών!

Ετοιμάσου να μοιράσεις χαρά, με τον πιο fun τρόπο!

Τι είναι το Starfan;

Σου έχει τύχει ποτέ να θέλεις χαρίσεις κάτι ξεχωριστό; Κάτι μοναδικό, που να έχει πιο προσωποποιημένο χαρακτήρα; Ή να αναζητάς ένα ιδιαίτερο δώρο, που δε θα είναι σαν όλα τα άλλα; Αν απάντησες κι εσύ θετικά, τότε συνέχισε να διαβάζεις τις παρακάτω γραμμές.

To Starfan είναι εδώ και απογειώνει τον τρόπο που μοιράζεσαι χαρά κι αγάπη με αυτούς που αγαπάς. Ή αυτούς που συμπαθείς. Ακόμη περισσότερο αυτούς που θες απλά να “πειράξεις”. Θα σου εξηγήσουμε.

Ανακάλυψε ένα νέο τρόπο να μοιράζεις χαρά!

Εξερευνώντας το starfan.gr θα δεις πως έχεις πια τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε αγαπημένους star και να ζητήσεις από αυτόν που προτιμάς να ετοιμάσει ένα βίντεο με το δικό σου μήνυμα. Ευχές για γενέθλια, ευχές για γιορτή ή απλά για άλλες περιστάσεις που μπορεί να αξίζει να θυμάσαι, για τα inside jokes που θες να μεταφέρεις, για όσα θέλεις να γιορτάσεις!

Πως θα αποκτήσεις το δικό σου;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Διαλέγεις μεταξύ ηθοποιών, τραγουδιστών, αθλητών και αγαπημένων προσωπικοτήτων ποιος θα ετοιμάσει το βίντεό σου. Γράφεις τις λεπτομέρειες, ζητάς τι επιθυμείς να μοιραστείς από τον star που έχεις επιλέξει. Μέσα σε 7 ημέρες το αργότερο βρίσκεις το βίντεο στα εισερχόμενά σου, για να το αξιοποιήσεις όπως θες και να μοιράσεις χαρά, αγάπη και γέλια!

Πες τον με έναν star!

Είσαι λίγα κλικ μακριά από το να ξαφνιάσεις τους αγαπημένους με αυθεντικές και ξεχωριστές ευχές, cool και μοναδικά μηνύματα. Το μόνο που μένει είναι να βρεις ποιος θα είναι ο πρώτος star που οι οποίοι θα λάβουν το μήνυμά σου και θα δημιουργήσει αποκλειστικά για σένα ένα βίντεο.

Brace yourself για τον πιο ευρηματικό, προσωποποιημένο τρόπο να ευχηθείς που θα χαρίσει στους αγαπημένους σου χαμόγελα κάνοντας τη στιγμή πραγματικά αξέχαστη.

Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨