Προχώρα στο περιεχόμενο

Προσωποποιημένα δώρα , Πρωτότυπα δώρα

Ο Confessions Guy είναι εδώ.

Starfan

Feb 01, 2023

Ο Confessions Guy είναι εδώ.

Πες αυτό που θες, με τον πιο κινηματογραφικό τρόπο.

Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να τα βγάλεις όλα από μέσα σου, vα πεις όλα αυτά που κρατάς κρυφά, να νιώσεις ανακούφιση για όλα αυτά που δεν μοιράζεσαι στους ανθρώπους που αγαπάς… είναι η ώρα να σου συστήσουμε τον Confessions Guy.

Ο «Confessions Guy» είναι εδώ για να σου δώσει τη δυνατότητα να «εξομολογηθείς» όλα αυτά που θέλεις. Είτε ψάχνεις ένα εντυπωσιακό δώρο, είτε ένα πρωτότυπο τρόπο να αποκαλύψεις κάτι κρυφό, είτε θέλεις να στείλεις ευχές για γενέθλια. Ο «Confessions Guy», είναι εδώ για να πει τα πάντα, χωρίς να πει τίποτα. Να ανοίξεις την καρδιά σου στο κρυφό σου crush από το γραφείο, χωρίς να μάθει ποιος ή ποια είσαι. Να αποκαλύψεις το μεγαλύτερό σου μυστικό ή πόθο -χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Να πεις πώς νιώθεις για οποιονδήποτε ή οτιδήποτε, χωρίς εσύ να χρειαστεί να πεις οποιαδήποτε κουβέντα. Να βγάλεις από μέσα σου μια «αμαρτία», που κουβαλάς καιρό. Να μοιραστείς μια σκέψη σου, έναν προβληματισμό ή οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου, χωρίς εσύ να «εκτεθείς».

Ο «Confessions Guy» χρησιμοποιεί κάρτες για να περάσει με απλό, αλλά άκρως κινηματογραφικό τρόπο το μήνυμά σου. Χωρίς να πει λέξη, τα λέει όλα, αφού μοιράζεται όλα αυτά που εσύ θέλεις να «εξομολογηθείς» στο άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από λευκές κάρτες, που έχουν το μήνυμα σου χειρόγραφα γραμμένο.


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨