Προχώρα στο περιεχόμενο

Ευχές για γιορτή , Προσωποποιημένα δώρα

Βρήκαμε τις καλοκαιρινές ονομαστικές γιορτές που δεν πρέπει να ξεχάσεις!

Ποιες ονομαστικές εορτές δεν πρέπει να ξεχάσεις; Βρήκαμε όλες τις γιορτές του καλοκαιριού!

Starfan

Jun 23, 2022

Βρήκαμε τις καλοκαιρινές ονομαστικές γιορτές που δεν πρέπει να ξεχάσεις!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, ο καιρός προβλέπεται αίθριος και οι διακοπές πλησιάζουν! Είναι όλα δρομολογημένα για να χαλαρώσεις. Για αυτό, συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές γιορτές, για να είναι σίγουρο πως δε θα ξεχάσεις κανέναν από τους αγαπημένους σου, όσο μακριά κι αν είστε!

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Ιούνιος πλησιάζει προς το τέλος του αλλά εμείς βρήκαμε τις ονομαστικές εορτές που πέρασαν αλλά και αυτές που έρχονται, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να χαρίσεις ένα πρωτότυπο δώρο. 

Τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου λοιπόν γιόρταζαν, μεταξύ άλλων, ο Νικηφόρος, η Υπατία, η Σελήνη, η Σεβαστή, η Καλλιόπη, ο Ονούφριος, η Αλκμήνη, ο Κλέαρχος, η Ναυσικά κι ο Αυγουστίνος. 

Ποιες γιορτές έρχονται τον Ιούνιο που δεν πρέπει να ξεχάσεις;:

Τετάρτη 29.06 - Πέτρος, Παυλίνα, Παύλος, Πετρίνα, Πωλίνα

Πέμπτη 30.06 - Αποστολία, Τόλης, Αποστόλης, Μελίτη

Ποιος γιορτές έρχονται τον Ιούλιο που δεν πρέπει να ξεχάσεις; 

Εκτός από τον Μαυρίκιο, τον Υάκινθο, την Ολυμπία, τον Ακάκιο και τη Βερονίκη, υπάρχουν κάποια λιγότερο σπάνια ονόματα που σίγουρα πρωταγωνιστούν στη ζωή σου!

Πέμπτη 07.07 - Κυριακή, Κυριάκος

Παρασκευή 15.07 - Ιουλία 

Κυριακή 17.07 - Μαρίνα

Παρασκευή 22.07 - Μαγδαληνή, Μάγδα 

Τρίτη 26.07 - Παρασκευή, Βίβιαν, Εύη, Παρασκευάς

Τετάρτη 27.07- Ηλίας, Ηλιάνα

Τι προτείνουμε για αυτές τις γιορτές; Στείλε τις βίντεο-ευχές σου με τους αγαπημένους σου star του καλοκαιριού και κλέψε τις εντυπώσεις, από όπου κι αν είσαι!

Τι χρειάζεται να κάνεις; Να μπεις στο starfan.gr, να διαλέξεις τον star που προτιμάς και μέσα σε 7 ημέρες θα έχεις το βίντεο-ευχών στο email σου. 

Για τους φίλους που είναι fashion-icons, ο Λάκης Γαβαλάς είναι εδώ για να χαρίσεις τις πιο εκκεντρικές ευχές. Oh wait till you see it. 


Για τους πιο αθλητικούς, έχεις πολλές επιλογές. Ο Δημήτρης Κυρσανίδης, η Φανή Χαλκιά και ο Άγγελος Χαριστέας, ξέρουν τι πρέπει να πουν ακριβώς. Σίγουρο. 


Για εκείνους που λατρεύουν τα φώτα και τη λάμψη της showbiz, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Μαρία Κορινθίου, η Βάνα Μπάρμπα και ο Τριαντάφυλλος έχουν αυτό που χρειάζεται για να έχει extra glam η ευχή σου!


Εάν οι ευχές σου θες να έχουν περισσότερο pop & fun χαρακτήρα, η Ήβη Αδάμου, ο Λάμπρος Φισφής και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι εδώ για σένα!


Εάν πάλι έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό σου και έχεις τη διάθεση να πειράξεις τους αγαπημένους σου, απολύτως κατάλληλοι για την αποστολή αυτή είναι η Μαρία Σολωμού, ο NiVo, ο Χρήστος Δάντης και η Ράνια Κωστάκη!


Ό,τι κι αν θέλεις να ευχηθείς, βρες τον κατάλληλο star, μοιράσου το μήνυμά σου και στείλε το πιο αυθεντικό δώρο, που θα μείνει αξέχαστο. 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨