Προχώρα στο περιεχόμενο

Προσωποποιημένα δώρα , Πρωτότυπα δώρα

Βρήκαμε τα 4+1 προσωποιημένα δώρα που θα μείνουν αξέχαστα!

Έρχονται πολλές αφορμές για γιορτές και χαρά. Βρήκαμε τα πέντε πιο μοναδικά δώρα!

Starfan

Jun 07, 2022

Βρήκαμε τα 4+1 προσωποιημένα δώρα που θα μείνουν αξέχαστα!

Έρχονται πολλές αφορμές για γιορτές και χαρά. Όποιος κι αν είναι ο δικός σου λόγος, είναι η πιο σωστή στιγμή για να βρεις το κατάλληλο δώρο, για την κατάλληλη περίσταση. Επειδή τα προσωποποιημένα δώρα είναι προτεραιότητα για εμάς, συγκεντρώσαμε τα πέντε πιο μοναδικά δώρα, που αυτοί που θα τα λάβουν θα τα θυμούνται για πάντα!


Πότε είναι η επέτειος;  

Αυτό που σίγουρα δεν ήξερες πως υπάρχει και είναι αρκετά ρομαντικό και cool ταυτόχρονα, είναι η υπηρεσία που ονομάζεται Under Lucky Stars 

Μοιράζεσαι για παράδειγμα την ημερομηνία γνωριμίας του αγαπημένου σου ζευγαριού ή τη μέρα που έχει γενέθλια το βαφτιστήρι σου ή την ημερομηνία και την ώρα που έδωσες το πρώτο σου φιλί με την ή τον σύντροφό σου. Στη συνέχεια, ετοιμάζεται ένας χάρτης που απεικονίζει ακριβώς τη θέση των αστεριών την στιγμή εκείνη. Είναι μοναδικό, φέρνει μαζί του ένα συμπαντικό συμβολισμό και σίγουρα από τα πιο πρωτότυπα δώρα που μπορείς να χαρίσεις! Χρειάζεται 7-10 ημέρες για να παραδοθεί στην Ευρώπη και αν διαβάσεις κι εσύ τα reviews θα σε συναρπάσουν!

 


Κάτι για το καλοκαίρι!

Γενέθλια, γιορτή, εξετάσεις ή απλά θέλεις να γιορτάσεις το τέλος της χρονιάς; Καλοκαίρι έρχεται και οι διακοπές είναι μπροστά μας και για αυτό αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα με όλα τα μέσα. Ένα από τα πιο εύχρηστα αντικείμενα που είναι από τη φύση του μοναδικό, είναι αυτά τα θερμός που αποκτούν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Τα HAY Sowden Bottles κερδίζουν τις εντυπώσεις, χάρη στα υπέροχα χρώματά τους, το μοναδικό τους design και τη σουηδική τους minimal αισθητική. Το καλύτερο; Είναι από τα δώρα που ποτέ δεν βαριέσαι και πάντα χρειάζεσαι. 



Τα βίντεο που θα θυμάσαι!

Οι star που θαυμάζεις περιμένουν τα μηνύματά σου για να στείλουν προσωποιημένα βίντεο ευχών και να τα μοιραστείς με τους αγαπημένους σου. Είτε θέλεις να στείλεις ευχές, είτε να μοιραστείς κάποιο inside joke, είτε απλώς να πειράξεις τους φίλους σου, βρήκαμε τον τρόπο να απογειώσεις τον τρόπο που θέλεις να πεις το μήνυμά σου. 

Αθλητές, τραγουδιστές και ηθοποιοί μεταξύ άλλων είναι στη διάθεσή σου, λαμβάνουν το μήνυμά σου και μέσα σε 7 ημέρες το πολύ ετοιμάζουν και σου στέλνουν το βίντεο που επιθυμείς. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και τα reviews από άλλους χρήστες αποδεικνύουν ακόμη μια φορά την αξία της αυθεντικότητας όταν θέλεις να χαρίσεις κάτι πρωτότυπο που θα ξαφνιάσει τους αγαπημένους σου. 

 

Δώσε μου λιγάκι ουρανό. 

Κι αν σου ζητήσουν τον ουρανό με τα άστρα, μη βιαστείς να απαντήσεις “δε γίνεται”! Υπάρχει τρόπος να αγοράσεις έστω “λιγάκι ουρανό”. Πως; Μέσω του Star Registration.  

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την ονομασία που θα ήθελες να έχει το αστέρ και να δηλώσεις την τοποθεσία από την οποία πρέπει να είναι ορατό. Δε σταματάει όμως εκεί! Μπορεί να επιλέξεις μέχρι και τη λάμψη που θα ήθελες να περιβάλλει το αστέρι σου. Υπάρχουν διαβαθμίσεις. Στη συνέχεια, θα λάβεις μια επιστολή που θα επιβεβαιώνει πως έχεις κατοχυρώσει το αστέρι, καθώς και ένα χάρτη του σημείου στον ουρανό, στο οποίο φαίνεται το αστέρι που πλέον έχει το όνομα που διάλεξες. Χρηστικό δεν είναι, σίγουρα, αλλά για ειδικές περιστάσεις είναι όντως ένα από τα πιο ξεχωριστά δώρα! 

 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨