Προχώρα στο περιεχόμενο

Ευχές για γενέθλια , Ευχές για γιορτή , Προσωποποιημένα δώρα

Ακόμη περισσότεροι star στο starfan.gr!

Νέοι star, νέες ευχές! Δες ποιοι είναι εδώ για να μεταφέρουν τις ευχές σου!

Starfan

Jul 06, 2022

starfan star

Οι αφορμές για ευχές είναι πολλές και οι λόγοι να στείλεις πιο προσωπικά μηνύματα ακόμη περισσότεροι. 

Για αυτό και το starfan.gr ανανεώνεται συνεχώς και γίνεται ο απόλυτος προορισμός για να επισκεφθείς και να βρεις τα πιο εντυπωσιακά και εντελώς προσωποποιημένα δώρα για τους αγαπημένους σου. 

Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες, αθλητές, ηθοποιοί και τραγουδιστές, μεταξύ άλλων έρχονται και ειναι πανέτοιμοι για να ετοιμάσουν τα πιο ευφάνταστα βίντεο. Ό,τι κι αν θες να πεις, υπάρχει το κατάλληλο πρόσωπο για να μεταφέρει το μήνυμά σου.  Ακόμη κι αν δεν πρόκειται για γενέθλια και γιορτές και είναι ευχές για γάμο και νέα ξεκινήματα, ή απλώς αφορμή για έμπνευση και δύναμη, πες το με έναν star. 

Ποιες είναι οι νέες προσθήκες που ήρθαν για να στείλουν τα δικά σου προσωποποιημένα βίντεο; 

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, η Ιωάννα Σιαμπάνη, ο Ηλίας Βρεττός, η Ελένη Καρποντίνη ο Νίκος Μουρατίδης, η Κρυστάλλω Αρχοντίδου, o DJ Andrew, η Μαρία Ιακώβου και ο Τριαντάφυλλος  καθώς και πολλοί ακόμη είναι πλέον έτοιμοι για να μοιράσουν προσωποποιημένες ευχές, όπως ακριβώς τις έχεις σκεφτεί!

Δες εδώ όλους τους #JustLanded, επίλεξε τον star που θα ξετρελάνει τους αγαπημένους σου, και στείλε προσωποποιημένα βίντεο celebrities που θα μείνουν αξέχαστα. 

 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨