Προχώρα στο περιεχόμενο
Είναι εδώ για να πει τα πάντα, χωρίς να πει τίποτα

Πες αυτό που θες, με τη βοήθεια του Confessions Guy!

Μήπως έχεις κάποιο μυστικό, που δεν θέλεις άλλο να κρατάς αλλά δεν ξέρεις και πώς να το πεις; Μήπως ψάχνεις ένα πραγματικά προσωποιημένο δώρο;

Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να τα βγάλεις όλα από μέσα σου, vα πεις όλα αυτά που κρατάς κρυφά, να νιώσεις ανακούφιση για όλα αυτά που δεν μοιράζεσαι στους ανθρώπους που αγαπάς… είναι η ώρα να σου συστήσουμε τον Confessions Guy

Ο «Confessions Guy» προστέθηκε στα ταλέντα του Starfan.gr και είναι εδώ για  να σου δώσει τη δυνατότητα να «εξομολογηθείς» όλα αυτά που θέλεις. Είτε ψάχνεις ένα εντυπωσιακό δώρο, είτε ένα πρωτότυπο τρόπο να αποκαλύψεις κάτι κρυφό, είτε θέλεις να στείλεις ευχές γενεθλίων αλλά… χωρίς να αποκαλύψεις την ταυτότητά σου. 

Να ανοίξεις την καρδιά σου στο κρυφό σου crush από το γραφείο, χωρίς να μάθει ποιος ή ποια είσαι. Να αποκαλύψεις το μεγαλύτερό σου μυστικό ή πόθο -χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.  

Να πεις πώς νιώθεις για οποιονδήποτε ή οτιδήποτε, χωρίς εσύ να χρειαστεί να πεις οποιαδήποτε κουβέντα. Να βγάλεις από μέσα σου μια «αμαρτία», που κουβαλάς καιρό. Να μοιραστείς μια σκέψη σου, έναν προβληματισμό ή οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου, χωρίς εσύ να «εκτεθείς». 

Ο «Confessions Guy», είναι εδώ για να πει τα πάντα, χωρίς να πει τίποτα. 

ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ;

Ο «Confessions Guy» είναι εδώ για  να σου δώσει τη δυνατότητα να «εξομολογηθείς» όλα αυτά που θέλεις.

Ευχήσου τώρα!

Πώς γίνεται αυτό; 

Ο «Confessions Guy» χρησιμοποιεί κάρτες για να περάσει με απλό, αλλά άκρως κινηματογραφικό τρόπο το μήνυμά σου. Χωρίς να πει λέξη, τα λέει όλα, αφού μοιράζεται όλα αυτά που εσύ θέλεις να «εξομολογηθείς» στο άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από λευκές κάρτες, που έχουν το μήνυμα σου χειρόγραφα γραμμένο.

Όλα αυτά τα παραλαμβάνεις εσύ σε βίντεο ή τα στέλνει ο ίδιος απευθείας στο άτομο του ενδιαφέροντός σου ανώνυμα. Η επιλογή είναι δική σου. 

Πλέον, υπάρχει ο σωστός τρόπος για να «εξομολογηθείς» στο Starfan.gr και αυτός γίνεται μόνο μέσω του «Confessions Guy». 

Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨