Προχώρα στο περιεχόμενο

Η αγαπημένη σου Κατερίνα γιορτάζει!

Για πρώτη φορά οι Έλληνες celebrities ανυπομονούν να πεις “Χρόνια πολλά”, με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Το Starfan.gr είναι εδώ για κάθε δική σου στιγμή! Στις 25 Νοεμβρίου η Κατερίνα έχει την τιμητική της. Αυτή η γιορτή είναι και η πιο ωραία ευκαιρία για να χαρίσεις ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα με ευχές για τη γιορτή τους.

Για τη δική σου Κατερίνα που είναι πάντα δίπλα και που κάνει πάντα τη ζωή σου ξεχωριστή, ετοιμάσου να χαρίσεις ένα δώρο που θα θυμάται για πάντα! Ένα βίντεο-ευχών με το δικό σου μήνυμα, ευχές για γιορτή ή κάποιο δικό σας αστείο, με τη βοήθεια λαμπερών star.

Το μόνο που μένει είναι να μπεις στο Starfan.gr και να βρεις αυτό που θα τη συναρπάσει! Επίλεξε ανάμεσα σε λαμπερούς ηθοποιούς και τραγουδιστές, καταξιωμένους αθλητές, αγαπημένους παρουσιαστές και άλλους ταλαντούχους celebrities ποια ή ποιος θα ετοιμάσει το δικό σου βίντεο ευχών.

Ευχήσου τώρα!

Πώς γίνεται;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να αποκτήσεις το δικό σου βίντεο-ευχών είναι να μπεις στο Starfan.gr. Αφού επιλέξεις τον star που προτιμάς, μένει μόνο να γράψεις το μήνυμα ή τις ευχές για γιορτή που θέλεις να μεταφέρεις. Αυτό είναι όλο!

Μέσα σε λίγες ημέρες θα λάβεις ένα βίντεο ευχών στο inbox σου με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο σου star, αποκλειστικά για σένα που το ζήτησες.

Ευχήσου τώρα με έναν τρόπο που θα μείνει αξέχαστος. Όπου κι αν είσαι, από όπου κι αν βρίσκεσαι μοίρασε χαρά με ένα πρωτότυπο και προσωποιημένο δώρο. Φήμες λένε πως οι φίλοι σου θα το βλέπουν και θα το συζητάνε ξανά και ξανά.

Οι αγαπημένοι σου star είναι εδώ για να ετοιμάσουν το πιο cool, το πιο fabulous, το πιο ιδιαίτερο και πάντα εντυπωσιακό βίντεο ευχών!

Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨