Προχώρα στο περιεχόμενο

Πες “καλή αρχή”, με έναν ξεχωριστό τρόπο!

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και μαζί έρχονται κι όλα τα νέα ξεκινήματα που μας γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά, για τη νέα σεζόν. Ετοίμασε το πιο πρωτότυπο βίντεο ευχών και στείλε ευχές για όλους αυτούς που αγαπάς και είτε επιστρέφουν στην πραγματικότητα, είτε ξεκινούν κάτι καινούριο αυτή την περίοδο.

Ευχές για αυτούς που επιστρέφουν στη βάση τους:
Στείλε ευχές για καλή αρχή σε αυτούς που μπαίνουν σε “Back To School” ρυθμούς κάθε Σεπτέμβριο και επιστρέφουν στη δουλειά ή στην καθημερινότητά τους. Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Stan και ο Χρήστος Δάντης θα μεταφέρουν το μήνυμά σου, με τραγούδι και χαρά!

Ευχές για αυτούς που ξεκινούν προπόνηση:
Μπορεί το καλοκαίρι να μην είναι τόσο μεγάλο, ώστε να χαθούν όλοι οι κόποι της γυμναστικής, σίγουρα πάντως η επιστροφή στις προπονήσεις είναι μεγάλη απόφαση! Ευχήσου καλή αρχή σε αυτούς που ξαναμπαίνουν στο “στίβο της μάχης”, με την Έρρικα Πρεζεράκου και το Θοδωρή Παπαλουκά. Είναι οι απολύτως κατάλληλοι, μαζί με όλους τους αθλητές μας, για να ενθαρρύνουν την επιστροφή στην άσκηση, με πειθαρχία και προσήλωση!  Σκέφτηκες ποιοι φίλοι σου δεν έχουν μπει ακόμη  σε πρόγραμμα;

Ευχές για αυτούς που αρχίζουν σπουδές:

Τα “πρωτάκια” ίσως έχουν ήδη βρεθεί στα θρανία, αλλά οι πρωτοετείς φοιτητές ακόμη έχουν λίγες ημέρες για να ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι. Ευχήσου καλή αρχή στους νέους φοιτητές που μετακομίζουν, σε αυτούς που ξεκινούν να σπουδάζουν στη σχολή των ονείρων τους ή αυτούς που απλά ανυπομονούν να γνωρίσουν τη φοιτητική ζωή.  Επίλεξε τον star που θα κάνει τους αγαπημένους σου να μοιράζονται το βίντεό ευχών τους ξανά και ξανά. Εμπιστεύσου την Τζωρτζίνα Λιώση και τον Νικηφόρο για να ευχηθούν καλή αρχή για αυτό το νέο ξεκίνημα!

Ευχές για αυτούς που κάνουν μια νέα αρχή:
Άλλοι ξεκινούν τέννις, άλλοι κόβουν την καφεϊνη και άλλοι γράφονται χορούς, άλλοι μετακομίζουν σε νέες πόλεις. Όποια κι αν είναι η αφορμή για να στείλεις ευχές, κάνει τη διαφορά με ένα πρωτότυπο δώρο και μπες στο Starfan.gr, να ευχηθείς καλή αρχή στους αγαπημένους σου. Ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Μαρία και η Ελένη Dinamiss και ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανυπομονούν να ετοιμάσουν τα βίντεο ευχών σου, με κέφι και ανεβασμένη διάθεση, για να κάνουν κάθε νέα αρχή πραγματικά μοναδική! 

Ευχήσου τώρα!

Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨