Προχώρα στο περιεχόμενο

Γιορτή , Ευχές για γιορτή , Προσωποποιημένα δώρα

Σε αυτό το γιορτινό τραπέζι κάνε την έκπληξη που κανείς δεν περιμένει!

Starfan

Dec 15, 2022

Σε αυτό το γιορτινό τραπέζι κάνε την έκπληξη που κανείς δεν περιμένει!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών! Η πιο μαγική περίοδος χαράς και αγάπης έφτασε και είναι η πιο ιδανική ευκαιρία να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. 

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα προσφέρεται για περισσότερες βόλτες, γλυκές οικογενειακές στιγμές, θαλπωρή και πάντα θέλεις να χαρίσεις ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα σε αυτούς που αγαπάς. Τι γίνεται όμως όταν ο χρόνος τρέχει, δε θέλεις να χαρίσεις πάλι τα ίδια και τα ίδια και ψάχνεις πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα

Μοιράσου τη χαρά! 

Έχουμε μια ιδέα! Φέτος, απογείωσε τα εορταστικά σου τραπέζια με ένα δώρο-έκπληξη που δεν θα περιμένει κανείς! Τι εννοούμε;  Ετοίμασε για τους καλεσμένους σου ένα βίντεο με ευχές που θα μείνει αξέχαστο, με ευχές, inside jokes, αφιερώσεις ή ό,τι άλλο σκεφτείς, που ταιριάζει απόλυτα στην κάθε προσωπικότητα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Επίλεξε για τους καλεσμένους σου έναν λαμπερό celebrity, γράψε το προσωποποιημένο μήνυμά σου και σε λίγες μόνο ημέρες θα λάβεις το μοναδικό βίντεο που θα ξετρελάνει τους δικούς σου ανθρώπους. Το μόνο που μένει είναι να το μοιραστείς μαζί τους και να δεις τα μάτια τους να γεμίζουν χαρά! 

Χάρισε χαμόγελα!

Φαντάσου τον Κώστα Μαρτάκη να τραγουδάει στην ερωτευμένη αδερφή σου το “Ως τα Χριστούγεννα καρδιά μου”, την Μαριάννα Τουμασάτου να εύχεται στη μαμά σου με τη γλύκα και την ευγένειά της ή την Πηγή Δεβετζή να στέλνει στην αθλήτρια της παρέας δύναμη με την μοναδική της ενέργεια! Περισσότερο κι από αυτό, φαντάσου την αντίδρασή τους όταν το βλέπουν! 

Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο να ξαφνιάσεις τους αγαπημένους σου στο φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;  Ετοίμασε τα πιο μοναδικά βίντεο από τους star που λατρεύουν και χάρισε γέλια, χαρά και συγκίνηση στους δικούς σου, με ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που θα βλέπουν όλοι ξανά και ξανά! 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨