Προχώρα στο περιεχόμενο

Ευχές για γενέθλια

Στείλε τις ευχές που κερδίζουν, με πρωταθλήτριες και πρωταθλητές!

Οι αθλητές που βρίσκονται στο Starfan.gr είναι έτοιμοι να στείλουν τα δικά σου βίντεο-ευχών. 

Starfan

Jul 21, 2022

Στείλε τις ευχές που κερδίζουν, με πρωταθλήτριες και πρωταθλητές!

Οι αθλητές που βρίσκονται στο Starfan.gr είναι έτοιμοι να στείλουν τα δικά σου βίντεο-ευχών. Ευχές για γενέθλιαευχές για  γάμο ή γιορτή, υπάρχει το κατάλληλο αστέρι, για κάθε περίσταση. Αγαπημένοι αθλητές που έχουμε θαυμάσει και μας έχουν χαρίσει στιγμές υπερηφάνειας, είναι εδώ. Είτε θες να στείλεις συγχαρητήρια είτε ένα μήνυμα επιβράβευσης, πες το με έναν Star, στο Starfan.gr 

Την ώρα που οι υπόλοιποι θα αναζητούν συνηθισμένα δώρα, εσύ επίλεξε τους αθλητές που θα απογειώσουν το μήνυμα που θες να στείλεις.  Στο Starfan.gr σε περιμένουν αγαπημένοι ποδοσφαιριστές όπως ο Άγγελος Χαριστέας, οι Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή και Φανή Χαλκιά, μπασκετμπολίστες όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, o διεθνής αθλητής Ετεοκλής Παύλου, αλλά και ο Δημήτρης Κυρσανίδης που διαπρέπει στο παρκούρ!  Προσωποιημένα δώρα για τους φίλους σου μπορεί να στείλει και ο πρωταθλητής Θοδωρής Ιακωβίδης ή η αγαπημένη  Έρρικα Πρεζεράκου. Μην ξεχνάς πως μέσα από τα μηνύματά σου μπορούν να μοιραστούν ιστορίες, συμβουλές για τον αθλητισμό αλλά και να αποκαλύψουν μυστικά προπόνησης! 

Πες το με ένα αστέρι, πες το με έναν αθλητή!

Η Πηγή Δεβετζή , η Φανή Χαλκιά και η Έρρικα Πρεζεράκου είναι από τις πιο καταξιωμένες  αθλήτριες στην Ελλάδα. Οι αμέτρητες διακρίσεις, η ενέργεια και η προσήλωσή τους θα αποτελούν πάντα πηγή θαυμασμού για αθλητές και μη! Εάν θέλεις να μοιράσεις έμπνευση και δύναμη στους γύρω σου,  αρκεί να στείλεις το μήνυμά σου. 

Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον “ήρωα” που σημείωσε το νικητήριο γκολ έναντι στην Πορτογαλία στον τελικό του UEFA Euro 2004.  Ο Άγγελος Χαριστέας είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές. Αρκεί να φανταστείς αυτό το φίλο που δεν είχε χάσει λεπτό από το Euro 2004 να βλέπεις στην οθόνη του κινητού του ευχές για τα γενέθλια του από το είδωλό του. Ναι, μπες εδώ και σε 7 ημέρες το πολύ θα το έχεις στο Inbox σου! 

Επίσης συναρπαστικό θα είναι το βίντεο που θα σου ετοιμάσει ο  Ετεοκλής Παύλου, για προσωπικά μηνύματα ή απλώς για να μοιράσεις ευχές για γενέθλια. Εκτός από διεθνής αθλητής και πρωταθλητής του κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία είναι και personal trainer. Έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο J2US και μέσα από δύναμή και την αφοσίωσή του ενθαρρύνει μικρούς και μεγάλους. 

Αν βέβαια σκέφτεσαι κάτι άλλο ο Θοδωρής Ιακωβίδης είναι εδώ - εδώ και στην εθνική ομάδα άρσης βαρών, ξεχωρίζει με τις επιδόσεις του!  Σίγουρα θα κάνει νέο ρεκόρ με το βίντεο-ευχών σου. Στείλε  ευχές για γάμο που το ζευγάρι θα θυμάται για πάντα!  

Κι αν τυχόν αναζητάς κάτι ακόμη πιο περιπετειώδες; ΟΔημήτρης Κυρσανίδης  πρωταθλητής parkour και freerunning κυριολεκτικά θα απογειώσει τις ευχές γενεθλίων που θες να μοιραστείς. 

Σιγά μην μας ξέφευγε το μπάσκετ. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Παπανικολάου είναι από τους πιο δημοφιλείς αθλητές στην Ελλάδα.  Και οι δύο έχουν κερδίσει την EuroLeague και το κοινό τους ακολουθεί πάντα σε κάθε τους βήμα. Τα αστέρια του μπάσκετ κερδίζουν πολλούς πόντους στο παιχνίδι των ευχών.  Φρόντισε να σκοράρεις μαζί τους! 

Ένα μήνυμα αρκεί για να κατακτήσεις την κορυφή στα πιο πρωτότυπα δώρα! Βρες ποιον αθλητή προτιμάς και χάρισε εντυπωσιακά βίντεο, με ευχές που οι αγαπημένοι σου θα βλέπουν ξανά και ξανά. 

 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨