Προχώρα στο περιεχόμενο

Πρωτότυπα δώρα

Πες “καλή αρχή”, με έναν ξεχωριστό τρόπο!

Starfan

Sep 12, 2022

Πες “καλή αρχή”, με έναν ξεχωριστό τρόπο!

Σεπτέμβριος: ο μήνας που όλα αρχίζουν ξανά.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, θετική ενέργεια και ανανέωση κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Άλλοι επιστρέφουν στην καθημερινότητά και βάζουν νέους στόχους και άλλοι αλλάζουν εντελώς συνήθειες. Κυκλοφορούν όλοι ανάμεσά μας και η ανανέωση, η αναδιοργάνωση και η υιοθέτηση νέων συνηθειών είναι πάντα λόγοι να χαιρόμαστε! 

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Σεπτέμβρης είναι ο πιο ωραίος μήνας να μοιράσεις ευχές για καλή αρχή, με θετική ενέργεια και ανανεωμένη διάθεση. Στο Starfan.gr μπορείς να βρεις αγαπημένους Έλληνες celebrities, καταξιωμένους αθλητές, λαμπερούς τραγουδιστές, ταλαντούχους ηθοποιούς και παρουσιαστές μεταξύ άλλων, που είναι εδώ για σένα. 

Ευχές για τους “Επιστρέφω (που να μην επέστρεφα)”

Άλλαξε τη διάθεση σε αυτούς που επιστρέφουν στη ρουτίνα τους με ένα βίντεο-ευχών για “καλή αρχή” με τον αυθόρμητο Δημήτρη Μακαλιά ή την χαρισματική  Ναταλία Γερμανού!  Επιστροφή στη δουλειά, επιστροφή σχολή ή απλά επιστροφή στην καθημερινότητα, όλοι χρειάζονται ένα boost, που εκτιμάται ιδιαίτερα όταν είναι απρόσμενο! 

Ευχές για τους νέους φοιτητές

Για αυτούς που ξεκινούν τη φοιτητική ζωή στην πόλη τους ή που μετακομίζουν για να σπουδάσουν για μια νέα αρχή, είναι η στιγμή που πραγματικά αλλάζουν όλα και ξεκινούν μια νέα αρχή! Εμπιστεύσου την Μαριάννα Τουμασάτου για να μοιραστεί ευχές για καλή αρχή στο νέο αυτό ξεκίνημα με τον πιο γλυκό τρόπο. Εάν πάλι αναζητάς κάτι διαφορετικό, ο Nivo που θα δώσει την ενέργεια που χρειάζονται οι νέοι φοιτητές, για να “ξεψαρώσουν” και να έχουν μια δυναμική αρχή στη νέα τους ζωή. 

Ευχές για τους “ξεκινάω  προπόνηση”

Δώσε δύναμη στους φίλους που ξεκινούν ένα νέο άθλημα ή επιστρέφουν στις σκληρές προπονήσεις με τον πρωταθλητή Θοδωρή Ιακωβίδη ή την αγαπημένη μας Αθανασία Τσουμελέκα ή κάποιον άλλο από τους αθλητές μας που γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζεται να πουν! Ετοίμασε ένα πρωτότυπο βίντεο ευχών και η έμπνευση και η δύναμη θα έρθουν με έναν απρόσμενο και μοναδικό τρόπο!

Ευχές για αυτούς που αλλάζουν συνήθειες (ή έτσι λένε)

Ο Σεπτέμβριος για μερικούς ανθρώπους σηματοδοτεί την έναρξη του νέου προγράμματος. Γράφονται κεραμική, ξεκινούν μαθήματα φωνητικής, κόβουν τη ζάχαρη ή αποφασίσουν να ανακαινίσουν κάποιο δωμάτιο του σπιτιού. Για αυτούς τους φίλους που πάντα καταπιάνονται με κάτι νέο, κάθε νέα σεζόν,  ακόμη κι αν το παρατήσουν μετά,  στείλε ένα βίντεο ευχών απλά και μόνο για να γιορτάσετε  το ξεκίνημα των νέων ξεκινημάτων τους! Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Λάμπρος Φισφής θα είναι ιδανικοί για αυτή την αποστολή!

Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨