Προχώρα στο περιεχόμενο

Ευχές για γενέθλια , Ευχές για γιορτή , Προσωποποιημένα δώρα , Πρωτότυπα δώρα

Πες το με ένα τραγούδι! Τραγουδίστριες, performers, τραγουδιστές και μουσικοί σε περιμένουν στο Starfan.gr

Starfan

Aug 25, 2022

Πες το με ένα τραγούδι! Τραγουδίστριες, performers, τραγουδιστές και μουσικοί σε περιμένουν στο Starfan.gr

Υπάρχει πιο κατάλληλος τρόπος, από τη μουσική και το τραγούδι για να κάνεις μια ιδιαίτερη μέρα ακόμη πιο ξεχωριστή; Μοίρασε ευχές με λαμπερούς καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής.

Θέλεις να στείλεις ευχές για γενέθλια; Να στείλεις ένα μήνυμα αγάπης; Ευχές για γιορτή ή απλώς να μεταφέρεις ένα προσωπικό μήνυμα με μελωδικό τρόπο από όπου κι αν βρίσκεσαι; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο Starfan.gr και να ανακαλύψεις performer, αγαπημένους τραγουδιστές και μουσικούς που θα ετοιμάσουν το βίντεο ευχών σου.

Θες να ευχηθείς με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Stan στην κολλητή που είναι fan και τον λατρεύει; Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να χαρίσεις ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο που θα βλέπει ξανά και ξανά. Μόνο ο NiVo ξέρει να παίζει τόσο καλά με τις λέξεις, οπότε οι ευχές που θα σου ετοιμάσει δεν θα είναι μόνο πρωτότυπες, αλλά και με την υπογραφή του αγαπημένου ράπερ.

Μήπως αναζητάς το πιο πρωτότυπο δώρο στο άλλο σου μισό; Πες αυτό που θες, με το  Γιώργο Παπαδόπουλο ή τον Νικηφόρο που μας ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους. Μπορείς πάντα να κλέψεις τις εντυπώσεις και να μεταφέρεις το μήνυμά σου με ένα feel-good βίντεο ευχών από την αγαπημένη  Ήβη Αδάμου που θα απογειώσει το μήνυμά σου.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό όμως θα είναι και το βίντεο ευχών που θα ετοιμάσει ο Ματθαίος Τσαχουρίδης λυράρης της παραδοσιακής ποντιακής μουσικής, που θα ενθουσιάσει τους αγαπημένους σου με την μοναδικότητά του. Εάν πάλι θέλεις μια μαντινάδα για να στείλεις ευχές γενεθλίων ή όπως συμβαίνει πολύ συχνά ευχές γάμου ο Νίκος Ζωϊδάκης με τη λύρα και το κέφι του είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς.

Έχουμε τραγουδήσει και χορέψει σχεδόν όλα του τα τραγούδια. Εάν έχεις πιο rock διάθεση ο Χρήστος Δάντης έχει πάντα το ρυθμό και τις λέξεις για να πει αυτά που θέλεις.  Σκέψου πως θα αντιδράσει που ο φίλος που του έχει αδυναμία θα δει το δικό του βίντεο ευχών! - Φρόντισε να τραβήξεις βίντεο!-

Για ευχές για γενέθλια και ευχές για γιορτή η αγαπημένη Ελένη Χατζίδου, που ξέρει να μας φτιάχνει τη διάθεση μέσα από τα τραγούδια της και το φωτεινό της χαμόγελο, είναι εδώ για σένα. Αν πάλι θέλεις να στείλεις ευχές που θα  “πετάξουν ψηλά”, ο Ηλίας Βρεττός είναι έτοιμος να σου στείλει τα πιο ξεσηκωτικά βίντεο! Χορός, ποπ διάθεση και αισιοδοξία υπόσχεται να σου χαρίσει απλόχερα η Αποστολία Ζώη για να στείλετε μαζί τις πιο ιδιαίτερες ευχές γενεθλίων και γιορτής.

Μια επίσκεψη στο Starfan.gr θα σου αποδείξει πως οι επιλογές για να στείλεις πρωτότυπες ευχές είναι αμέτρητες. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου από τα βίντεό σου!


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨