Προχώρα στο περιεχόμενο

3,2,1… Βγαίνεις! Ποιοι παρουσιαστές και ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι εδώ και σε περιμένουν;

Starfan

Oct 13, 2022

3,2,1… Βγαίνεις! Ποιοι παρουσιαστές και ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι εδώ και σε περιμένουν;

Αλλάζουν τη διάθεσή σου, “εισβάλλουν” στο χώρο σου μέσα από οθόνες και ακουστικά,  σου μεταφέρουν τα “νέα” και σε έχουν συμπαρασύρει πολλές φορές στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

Σου παρουσιάζουμε μερικούς από τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και παρουσιαστές που θα βρεις στο Starfan.gr και είναι έ-τοι-μοι να μεταφέρουν το μήνυμά σου! Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα αγάπης; Θες να στείλεις ευχές για γιορτή ή ευχές για γενέθλια; Θέλεις απλώς να κερδίσεις τις εντυπώσεις ή να μεταφέρεις ένα προσωπικό μήνυμα, από όπου κι αν βρίσκεσαι; Εδώ είσαι!

Ο Νίκος Κοκλώνης ξεχωρίζει σε όλα τα  λαμπερά show του για το αστείρευτο κέφι του!  Σίγουρα θα σου ετοιμάσει ένα συναρπαστικό βίντεο, όποια κι αν είναι η περίσταση. Εάν αυτό που σκέφτεσαι είναι πως πρέπει να δώσεις μια πιο αστεία αλλά “αυστηρή” χροιά στο μήνυμά σου, ο Τάσος Τρύφωνος  είναι αυτός  που αναζητάς για να κάνει τα γενέθλια των φίλων σου αξέχαστα. Με έξυπνες ατάκες, χιούμορ και το  χαρακτηριστικό ύφος του, μπορείς να περιμένεις ένα βίντεο ευχών πραγματικά μοναδικό.

Η Ράνια Κωστάκη είναι από τις πιο δυναμικές παρουσίες του ραδιοφώνου και μία από τις πιο χαρισματικές γυναίκες DJ στην Ελλάδα. Εάν θες να στο μήνυμα ή τις ευχές σου να πρωταγωνιστεί η “ήρεμη” δύναμη, η Ράνια είναι ο άνθρωπός σου! Δοκίμασε να στείλεις ένα βίντεο ευχών που θα τους αφήσει όλους άφωνους. 

Για τους φίλους που χρειάζεται να μεταφέρεις κάποιο πιο γλυκό μήνυμα, η εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Κώνστα αναμένει στη θέση της για να μαγέψει με τη φωνή της τους δικούς σου αγαπημένους!  

Εάν πάλι αναζητάς κάτι πιο “classic and fantastic” για να μοιράσεις ευχές, υπάρχουν κι άλλες επιλογές!  Let’s Start! Τον έχουμε παρακολουθήσει σε μοναδικές συνεντεύξεις, σε ξεχωριστά concept και τον έχουμε απολαύσει να παρουσιάζει τα πιο μεγάλα μουσικά event. Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ο παρουσιαστής της καρδιάς μας και ειδικός στο να δημιουργεί τα πιο cool βίντεο ευχών.  

Θες να κάνεις intervention στην κολλητή με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο; Να της πεις αυτά που πρέπει να ακούσει και να τα ακούσει όντως; Η λατρεμένη Κατερίνα Ζαρίφη έχει την ενέργεια και την χιουμοριστική διάθεση που απαιτείται για τέτοιες περιπτώσεις!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό όμως θα είναι και το βίντεο ευχών που θα ετοιμάσει η αγαπημένη Ναταλία Γερμανού, που ξέρει πάντα να μας φτιάχνει τη διάθεση μέσα από τις οθόνες, από το ραδιόφωνο ή και από τα τραγούδια που έχει γράψει! 

Για μεγάλες συγκινήσεις όμως δεν μπορείς παρά να στείλεις το μήνυμά σου στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, που έχει προκαλέσει μέσα από τις εκπομπές της εκρήξεις αγάπης, χαράς αλλά και… δακρύων. Όχι απλώς θα στείλεις ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα, αλλά θα είναι και την υπογραφή της αγαπημένης παρουσιάστριας. 

Υπάρχει πιο κατάλληλος τρόπος για να κάνεις μια ιδιαίτερη μέρα ακόμη πιο ξεχωριστή; Επίλεξε το star που θα ετοιμάσει το μοναδικό βίντεο ευχών σου.


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨