Προχώρα στο περιεχόμενο

Ακόμη περισσότεροι star, στο Starfan.gr

Starfan

Oct 26, 2022

Ακόμη περισσότεροι star, στο Starfan.gr

Μαζί με το φθινόπωρο, νέες ευχές και νέοι star έρχονται στο Starfan.gr

Νέες ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, επέτειοι και αφορμές για πάρτυ έρχονται το φθινόπωρο! Περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες εβδομάδες για να γιορτάσουμε και να μοιραστούμε στιγμές χαράς και γέλιου με αυτούς που αγαπάμε! 

Για αυτούς και για άλλους τόσους λόγους, θέλουμε να μοιραστούμε τις νέες προσθήκες αγαπημένων celebrities Starfan.gr. Ο μοναδικός Δημήτρης Σταρόβας που ξεχωρίζει για την αμεσότητα και το πηγαίο και αστείρευτο χιούμορ του και πλέον είναι διαθέσιμος για να ετοιμάσει τα πιο αυθεντικά βίντεο ευχών

Τα δικά σου “γράμματα” όμως ανυπομονεί να διαβάσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια που μας έχει χαρίσει στιγμές συγκίνησης. Τι πιστεύεις; Δε θα είναι πρόκληση για τους αγαπημένους σου να δουν το βίντεο ευχών σου, χωρίς να συγκινηθούν! 

Εάν πάλι θέλεις να σκοράρεις στο γήπεδο των εντυπώσεων, ο  Κώστας Κατσουράνης είναι πανέτοιμος να στείλει τα μηνύματά σου, ή τις πιο πρωτότυπες ευχές για γενέθλια ή γιορτή ! 

Φυσικά, με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε και την Δήμητρα Κατσαφάδου που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή για την αμεσότητά της και την ευαισθησία της απέναντι σε κοινωνικά θέματα…κι όχι μόνο! Σίγουρα θα σου ετοιμάσει το πιο γλυκό βίντεο ευχών, όποια κι αν είναι η δική σου περίσταση! 

Για ακόμη περισσότερες επιλογές βρες στο starfan.gr την Εύη Χειλά την “ήρεμη δύναμη” που ετοιμάζει τα βίντεο ευχών της με το μοναδικό της τρόπο αλλά και την Αστερόπη Χαϊνά που με την ενέργειά της απογειώνει τις ευχές σου! 

Ξέχνα πια τα βαρετά δώρα! Αιφνιδίασε τον κολλητό με μια έκπληξη, εντυπωσίασε τη σύντροφό σου με μια ξεχωριστή πρόταση γάμου, τρόλαρε το συνάδελφο που παντρεύεται και κάνε τον αδερφό σου να τα χάσει με μια αφιέρωση από τον αγαπημένο του καλλιτέχνη!

Δες εδώ όλους τους #JustLanded, επίλεξε τον star που θα ξετρελάνει τους αγαπημένους σου και στείλε προσωποποιημένα βίντεο που θα μείνουν αξέχαστα.


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨