Προχώρα στο περιεχόμενο

Γενέθλια , Ευχές για γενέθλια

Οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί είναι εδώ! Πες αυτό που θες με έναν star!

Starfan

Sep 22, 2022

Οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί είναι εδώ! Πες αυτό που θες με έναν star!

Τους έχεις δει στο θέατρο, τους έχεις λατρέψει μέσα από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και ίσως τους ακολουθείς στα social media. Είναι κάποιοι ηθοποιοί που σου ταιριάζουν από πάντα και είναι στο Starfan.gr για να μεταφέρουν τα μηνύματά σου.  

Έχει πρωταγωνιστήσει σε λατρεμένες σειρές και σε κάθε ρόλο μένει στο μυαλό μας για την αυθεντικότητα και τη γλύκα που εκπέμπει. Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι εδώ και θα στείλει τα πιο απολαυστικά βίντεο ευχών που θα συγκινήσουν τους αγαπημένους σου. 

Εάν πάλι αναζητάς πρωτότυπα δώρα γενεθλίων για το άλλο σου μισό, υπάρχουν κάποιες επιλογές που θα σε συναρπάσουν. Η αγαπημένη Μαρία Κορινθίου μας έχει κερδίσει από τις πρώτες τηλεοπτικές της εμφανίσεις με το μοναδικό της στυλ και τον αέρα της και είναι στο Starfan.gr για να ετοιμάσει τα πιο εντυπωσιακά βίντεο! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου  που ξεχωρίζει για το δυναμισμό της σε κάθε της ρόλο που έχει κληθεί να παίξει, είναι πανέτοιμη να στείλει τις πιο μοναδικές ευχές για γενέθλια ή ευχές για γιορτή σε αυτούς που αγαπάς. 

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον ταλαντούχο Γιάννη Κρητικό που τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο YFSF αλλά και την αγαπημένη σειρά “η Γη της Ελιάς”. Η ενέργειά του είναι το καλύτερο συστατικό για ένα απολαυστικό βίντεο ευχών! Κι αν θέλεις να ευχηθείς σε κάποιον και να του αλλάξεις τη διάθεση η αγαπημένη Ελένη Καρακάση με το κέφι και τη μοναδική της προσωπικότητα είναι η ιδανικότερη επιλογή για να στείλει τις ευχές σου. 

Για αυτούς που θέλουν να ετοιμάσουν τα πιο ξεκαρδιστικά βίντεο οι επιλογές παραμένουν πολλές! Ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Τσάβαλου είναι εδώ και θα απογειώσουν τα μηνύματά σου, ο καθένας με άλλο στυλ και τρόπο. Ο Δημήτρης με τον αυθορμητισμό του, η Μαρία με το ταμπεραμέντο της και η Κατερίνα με την αυθεντικότητά της! 

Εάν οι φίλοι που γιορτάζουν λατρεύουν το θέατρο και είναι πάντα σε κάποια σκηνή, να παρακολουθούν παραστάσεις, η Τζωρτζίνα Λιώση, ο Σταύρος Σβήγκος  αλλά και ο Δημήτρης Μαζιώτης 

Στείλε ευχές για γενέθλια, ευχές για γιορτή ή το δικό σου μήνυμα με τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων από το χώρο του θεάματος και χάρισε στους αγαπημένους σου ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο. Εδώ μπορείς να δεις όλους τους ηθοποιούς για να διαλέξεις την προσωπικότητα που σου ταιριάζει περισσότερο! 

Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨