Προχώρα στο περιεχόμενο

Γιορτή , Ευχές για γιορτή , Προσωποποιημένα δώρα

Η Κατερίνα γιορτάζει! Στο Starfan.gr θα σε βοηθήσουμε να την ξετρελάνεις!

Starfan

Nov 16, 2022

Η Κατερίνα γιορτάζει! Στο Starfan.gr θα σε βοηθήσουμε να την ξετρελάνεις!

Το ξέρεις ήδη. Στις 25 Νοεμβρίου γιορτάζει η Κατερίνα. Μένει μόνο να μπεις στο Starfan.gr και να ανακαλύψεις ποιος θα στείλει τις καλύτερες ευχές για γιορτή στα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα. 

Συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις, για να ξετρελάνεις τις εορτάζουσες και για να πάρεις την πρωτιά στην καλύτερη επιλογή δώρων

Για την Κατερίνα που θέλει πάντα να ταξιδεύει:

Αν ήταν Ινδιάνα θα την φωνάζαν “Περιπέτεια”. Η Κατερίνα αυτή ξέρει στο τέλος κάθε χρόνο τις αργίες και τις γιορτές που θα γίνουν η καλύτερη ευκαιρία για μια νέα απόδραση. Σε αυτή τη γιορτή, στείλε ευχές με την Ευαγγελία Τσιορλίδα, το κορίτσι που ξέρει τι είναι περιπέτεια, τον James Kafetzi που σιγά-σιγά θα γυρίσει τον κόσμο όλο ή τον αγαπημένο Κώστα Κρομμύδα που κάθε ιστορία του σε μεταφέρει σε άλλα μέρη. 


Για την Κατερίνα που δεν μπορεί χωρίς μουσική:

Λατρεύει τη μουσική τόσο που όταν ξυπνάει πρώτα πατάει “Play” και μετά φτιάχνει καφέ. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Ελένη Χατζίδου ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να πουν στην Κατερίνα, να μεταφέρουν τις ευχές σου με τη δική τους μελωδία. Ο  Stan Αντιπαριώτης είναι ό,τι χρειάζεσαι για να κάνει την αφιέρωσή σου αξέχαστη. 

Για την Κατερίνα που κατά βάθος είναι σεφ:

Γράφει ακόμη χειρόγραφα συνταγές κι όταν έχει χρόνο πάντα ασχολείται με την μαγειρική. Σε αυτή τη γιορτή, μήπως οι καλύτερες ευχές θα έρθουν από τους καλύτερους του είδους; Στείλε ένα νόστιμο βίντεο-ευχών με το Σταύρο Βαρθαλίτη  ή ετοίμασε το γλυκό μήνυμά σου και “σέρβιρέ” το κατευθείαν από το χέρια του Pastry Chef Χρήστου Βέργαδου ! Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσεις μια τέτοια περίσταση;  

Για την Κατερίνα, την παντοτινή αθλήτρια

Έχει δοκιμάσει όλες τις μορφές άσκησεις και κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με 2-3 διαφορετικά αθλήματα ταυτόχρονα. Θέλει να βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση για αυτό σε αυτή τη γιορτή προτείνουμε αποφύγεις τα συνηθισμένα δώρα! Στείλε ευχές για τη γιορτή της με τον Θοδωρή Παπαλουκά που πάντα ξέρει τι να πει ή με την Πηγή Δεβετζή που η ενέργειά της είναι αξεπέραστη! 

Χάρισε το πιο πρωτότυπο δώρο που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο!  Οι αγαπημένοι σου star θα κάνουν το δώρο σου να ξεχωρίσει, ό,τι κι αν κάνεις, από όπου κι αν βρίσκεσαι.


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨