Προχώρα στο περιεχόμενο

Γενέθλια , Γιορτή , Ευχές για γενέθλια , Ευχές για γιορτή , Προσωποποιημένα δώρα

Γενέθλια; Gender Reveal; Κάνε το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους σου!

Starfan

Mar 21, 2023

Γενέθλια; Gender Reveal; Κάνε το καλύτερο δώρο στους αγαπημένους σου!

Για γενέθλια:

Οι ευχές για γενέθλια είναι στην κορυφή και οι star δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με την αυθεντικότητα και την ενέργειά τους! Εάν ψάχνεις τις πιο ωραίες ευχές για γενέθλια βρες τον star που θα σε βοηθήσει να στείλεις το καλύτερο δώρο γενεθλίων στους αγαπημένους σου. 

Ο Γιώργος Καρτελιάς με τη μοναδικότητά του, η  Μαριάννα Τουμασάτου με τη γλυκιά αύρα της ή ο Κώστας Μαρτάκης με τη μελωδική του φωνή, θα απογειώσουν τις ευχές γενεθλίων σου και το δώρο σου θα μείνει στην ιστορία! 

Δες εδώ τις ευχές που έστειλε η Μαριάννα Τουμασάτου:

 

 

Για Gender Reveal ή για κάθε άλλη περίσταση: 

Τα πιο ωραία μηνύματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις! Για αυτό ένα από τα αγαπημένα μας βίντεο είναι αυτό που έστειλε ο Confessions Guy και αποκάλυψε το φύλο του μωρού σε ένα νέο ζευγάρι γονιών!  Μπορείς πάντα να στείλεις τα πιο ξεκαρδιστικά βίντεο με τον Σωτήρη Καλυβάτση που θα πει ό,τι θέλεις με τον πιο ευφάνταστο τρόπο! Για άλλες ξεχωριστές ανακοινώσεις, inside jokes  ή και…προτάσεις γάμου μην ξεχάσεις να μοιραστείς την ιστορία σου με τον Λάμπρο Φισφή ή τη Μαρία Σολωμού

Δες εδώ το Gender Reveal: 

 

Για γιορτές και πανηγύρια:

Μας ενθουσιάζουν τα μηνύματα αφιερώσεων, ειδικά όταν συνοδεύονται από λύρα και μαντινάδες! Βεβαίως! Οι πιο εντυπωσιακές ευχές για γιορτή έρχονται από αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, ο Stan,  ή ο Νίκος Ζωϊδάκης.  Στείλε και εσύ ένα μήνυμα που θα γίνει το πιο εντυπωσιακό βίντεο που θα βλέπουν οι δικοί σου ξανά και ξανά!

Δες εδώ τη μουσική αφιέρωση: 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨