Προχώρα στο περιεχόμενο

Γενέθλια , Ευχές για γενέθλια , Πρωτότυπα δώρα

Δεν φαντάζεσαι ποια είναι τα πιο εντυπωσιακά δώρα γενεθλίων!

Starfan

Feb 16, 2023

Δεν φαντάζεσαι ποια είναι τα πιο εντυπωσιακά δώρα γενεθλίων!

Βρήκαμε τα δώρα γενεθλίων που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ακούσει πολλές φορές για ευφάνταστες ιδέες για δώρα γενεθλίων κυρίως από τις διασημότητες αυτού του κόσμου! Πρωτότυπα ή όχι, αυτά τα δώρα γενεθλίων επιλέγονται για να εντυπωσιάσουν τους παραλήπτες τους και τις περισσότερες φορές το καταφέρνουν! 

  • Δέκα Καταστήματα Burger King χάρισε ο Kanye West στην Kim Kardashian

  • Αυτά τα γενέθλια, αν μη τι άλλο ήταν νόστιμα για την Kim Kardashian! Μετά από τις απαραίτητες και καθιερωμένες ευχές γενεθλίων ακολούθησε η αποκάλυψη του δώρου της. Και ναι, της είχε αγοράσει 10 καταστήματα Burger King στην Αμερική, των Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, για να μπορεί να απολαμβάνει τα αγαπημένα της burger, όπου κι αν βρίσκεται.



  • Μια μπανιέρα από “ατόφιο χρυσάφι”, από τον Mike Tyson στην Robin Givens 

  • Γίνεται να χαρίσει κάποιος μια μπανιέρα για δώρο γενεθλίων και μάλιστα χρυσή; Μπορεί να φαντάζει αδύνατο, αλλά ο Mike Tyson για τα γενέθλια της πρώην γυναίκας του Robin Givens κατάφερε να χαρίσει το πιο υπέρλαμπρο και σίγουρα πρωτότυπο δώρο γενεθλίων. Για την ιστορία, η μπανιέρα κόστιζε 2 εκατομμύρια δολάρια. 


  • H Angelina Jolie γιόρτασε τα γενέθλια του Brad Pitt με ένα νησί 

  • Το ήξερες εσύ πως ο Brad Pitt είναι λάτρης της αρχιτεκτονικής; Για αυτό λοιπόν η Angelina Jolie στα γενέθλιά του, του χάρισε ένα σπίτι, στο αρχιτεκτονικό στυλ του  Frank Lloyd Wright’s ‘Fallingwater’. Το καλύτερο όμως σε αυτά τα γενέθλια είναι πως μαζί με το σπίτι του χάρισε και ένα νησί. Σίγουρα αυτά τα γενέθλια θα έμειναν αξέχαστα!



    • Το πιο απολαυστικό“γκολ” από τον David Beckham, για την Victoria!

     Και σε ποιον δεν αρέσει το κρασί; Για τη Victoria Beckham η οινοποσία και η παραγωγή του κρασιού φαίνεται να είναι από τις πιο αγαπημένες συνήθειες! Για αυτό και στα γενέθλιά της ο David αποφάσισε να της χαρίσει έναν ολόκληρο αμπελώνα στην Καλιφόρνια! Σαν να μην ήταν αρκετά εντυπωσιακό ήδη αυτό το δώρο γενεθλίων αποφάσισε να δώσει το όνομα της Victoria και στις πρώτες φιάλες κρασί που βγήκαν από το αμπέλι!

    •  Happy Birthday και μια Bugatti Veyron Sport αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, για τον Jay-Z από την Beyoncé

    Ένα από τα πιο γρήγορα αμάξια του κόσμου περίμενε τον Jay-Z στα γενέθλιά του. Η Queen B αφού έσβησαν την τούρτα και μοιράστηκαν τις πιο ωραίες ευχές γενεθλίων χάρισε στον Jay-z το αυτοκίνητο που αναπτύσει 100/χλμ την ώρα σε σχεδόν 2 δευτερόλεπτα! Ήταν ένα δώρο γενεθλίων που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ!

     Εάν θες και εσύ να χαρίσεις κάποιο εντυπωσιακό δώρο, που όλοι θα μιλάνε για αυτό αλλά δεν θα δαπανήσεις τόσο υψηλό budget, επίλεξε απλώς τον star που προτιμάς και στείλε ένα starfan!

    Τα άλλα άφησέ τα πάνω μας!

     


    Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

    Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

    Εγγράφηκες επιτυχώς!

    ✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨