Προχώρα στο περιεχόμενο

Γενέθλια , Ευχές για γενέθλια , Πρωτότυπα δώρα

Υπάρχει πιο σημαντική ημέρα από τα γενέθλια; Ευχήσου με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Starfan

Sep 29, 2022

Υπάρχει πιο σημαντική ημέρα από τα γενέθλια;  Ευχήσου με τον πιο μοναδικό τρόπο!

Πες “χρόνια πολλά” στους αγαπημένους σου για τα γενέθλιά τους αλλά αυτή τη φορά μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια! Στείλε τις ευχές σου με έναν ξεχωριστό τρόπο. 

Τα γενέθλια των αγαπημένων μας προσώπων είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στη διάρκεια της χρονιάς! Είναι η πιο καλή αφορμή για πάρτυ, συναντήσεις και διασκέδαση.  Εάν θες να κάνεις την καλύτερη έκπληξη γενεθλίων, χάρισε ένα απρόσμενο δώρο που κανείς δε θα ξεχάσει! 

Για τους φίλους που αγαπούν τη μουσική

Είτε λατρεύουν το χορό, είτε είναι αυτοί που ψάχνουν πάντα το πρώτο τραπέζι-πίστα, είτε αυτοί που θέλουν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους με πιο ροκ τρόπο, μπορείς να στείλεις τις πιο πρωτότυπες ευχές για τα γενέθλιά τους. Στείλε ένα βίντεο ευχών με μια αφιέρωση και ένα τραγούδι. Ο Κώστας Μαρτάκης, η Ήβη Αδάμου ή η Ελένη Χατζίδου είναι οι πιο κατάλληλοι για να κάνουν αυτές τις ευχές γενεθλίων πραγματικά αξέχαστες. 

Για την αδερφή ή τον αδερφό σου που είναι πάντα εκεί

Ποιος δε θα ήθελε να δεχθεί ένα συναρπαστικό βίντεο ευχών από τη Μαρία Σολωμού, που θα μεταφέρει την ενέργειά της, όποιο κι αν είναι το μήνυμα σου; Τα αδέρφια μας πάντα ανυπομονούν για τα πιο εντυπωσιακά δώρα και τις πιο ξεχωριστές ευχές για γενέθλια,  είτε είναι μικρότερα, είτε μεγαλύτερα. Ανακάλυψε λοιπόν στο Starfan.gr ακόμη και “ήρωες” που έκαναν την εφηβεία μια αξέχαστη περίοδο. Ένα βίντεο-ευχών από τον Nivo ή τον Δημήτρη Παπανικολάου μπορεί να κάνει τα αγαπημένο σου αδερφάκι να πανηγυρίζει στη στιγμή! Θα χάσεις αυτή την ευκαιρία; 

Για την κολλητή ή τον κολλητό που είναι από πάντα εκεί

Στείλε ευχές γενεθλίων με τον Λάμπρο Φίσφη που θα κάνουν τους κολλητούς σου να ξεκαρδιστούν ή με την Κατερίνα Ζαρίφη που θα τους τρολάρει όπως ακριβώς θέλεις! Για αυτούς τους ανθρώπους που συνεννοείστε με τα μάτια, οι ευχές γενεθλίων οφείλουν να είναι μοναδικές. Μη φοβηθείς να μοιραστείς τα δικά σας inside jokes και να στείλεις ένα βίντεο ευχών που δε θα πιστεύουν πως το βλέπουν! 

Για τους γονείς σου.  Ω ναι!

Έχεις παρατηρήσει πως οι γονείς δεν θέλουν και πολύ να γιορτάζουν τα γενέθλια; Κάνε κάτι που σίγουρα οι γονείς σου δε θα το περιμένουν και σίγουρα θα τους φτιάξει τη διάθεση. Για πιο γλυκές ευχές γενεθλίων η Μαριάννα Τουμασάτου είναι η ειδικός για να μεταφέρει γλύκα και θετική ενέργεια. Μπορείς να ετοιμάσεις ένα βίντεο με αφιερώσεις με κάποιο από τα αγαπημένα τραγούδια του Χρήστου Δάντη ή να στείλεις ένα πιο fun μήνυμα με τον πάντα amazing Τρύφωνα Σαμαρά

Εσύ; Σε ποιον θέλεις να ευχηθείς; Στείλε ένα βίντεο με ευχές για γενέθλια που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο, με την βοήθεια των αγαπημένων σου star.

Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨