Προχώρα στο περιεχόμενο

Γενέθλια , Ευχές για γενέθλια , Προσωποποιημένα δώρα

5 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν έχουν γενέθλια οι Σκορπιοί

Starfan

Nov 10, 2022

5 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν έχουν γενέθλια οι Σκορπιοί

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις για να μαγνητίσεις την προσοχή τους!

Οι Σκορπιοί φημίζονται για την τόλμη και το πάθος τους. Έχουν εκρηκτικό ταμπεραμέντο αλλά θέλουν πάντα να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους.  Αυτές τις ημέρες έχουν γενέθλια και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να μπεις στο επίκεντρο της προσοχής τους με πρωτότυπα δώρα και ευχές για γενέθλια.

Μην οργανώσεις πάρτυ-έκπληξη

Οι γυναίκες και οι άνδρες Σκορπιοί αγαπούν το μυστήριο όσο κανείς άλλος και για αυτό μερικοί κρατούν μυστικό μέχρι και την ηλικία τους! Ξέχνα τα πάρτυ-έκπληξη σε αυτά τα γενέθλια. Οι Σκορπιοί έχουν διαίσθηση και αποφεύγουν να αιφνιδιάζονται,  εκτός από τις φορές που ελέγχουν την κατάσταση οι ίδιοι. Αυτό που πραγματικά θα τους εντυπωσιάσει για παράδειγμα είναι να λάβουν ένα βίντεο με ευχές για γενέθλια, που δε θα το περιμένουν με τίποτα. Εκεί κερδίζεις τους Σκορπιούς. 

Απόφυγε να τους χαρίσεις λουλούδια 

Εννοείται θα χαμογελάσουν και θα σε ευχαριστήσουν αν τους χαρίσεις λουλούδια στα γενέθλιά τους!  Η αλήθεια είναι όμως πως δεν είναι το δώρο γενεθλίων που θα τους συναρπάσει. Σκέψου προσωποποιημένα δώρα, κάτι μοναδικό, κάτι που θα νιώθουν πως διάλεξες αποκλειστικά για εκείνους. Αν και συνήθως κρατάνε τις αποστάσεις τους, γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με τους πολύ δικούς τους και τότε έρχονται έντονα σε επαφή με το συναίσθημά τους. Για αυτό και μπορεί να συγκινηθούν με ένα προσωπικό μήνυμα, ευχές για γενέθλια σε κάρτα ή βλέποντας κάτι που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εκείνους.  


Μην ξεχάσεις να βάλεις λίγη φαντασία 

Ως οι πιο μυστηριώδεις τύποι του ζωδιακού, οι γυναίκες και οι άντρες Σκορπιοί νιώθουν ιδιαίτερη έλξη για οτιδήποτε «νέο» πρέπει να ανακαλύψουν. Στα φετινά γενέθλια, χάρισέ τους για δώρο ένα ταξίδι, μια εξερεύνηση στη φύση, μια βραδιά σε ένα escape room, μια αφιέρωση από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή ή μια ξενάγηση σε ένα μουσείο. Ω ναι!

Αν είναι να πάρεις συμβολικό δώρο, μην πάρεις τίποτα

Για να αποφύγεις  το «βλέμμα που σκοτώνει», μην πάρεις τα ίδια και τα ίδια. Στην κορυφή της λίστας δώρων για γενέθλια είναι πάντα τα βιβλία -πάντα με αφιέρωση-, αρωματικά κεριά για να αλλάζουν ανά πάσα στιγμή την ατμόσφαιρα και εσώρουχα, γιατί ο ερωτισμός δεν λείπει ποτέ από την καθημερινότητά τους.

Μην ξεχάσεις τα γενέθλια τους!

Για να προστατευτείς από την…εκδίκηση του Σκορπιού, βεβαιώσου πως θα θυμηθείς τα γενέθλιά τους! Και όχι μόνο αυτό! Φρόντισε να βρεις τον τρόπο που θα κάνεις τους Σκορπιούς να παθιαστούν με τα δώρα και τις ευχές για γενέθλια που θα τους χαρίσεις και να ανακαλύψεις τι θα κάνει αυτά τα γενέθλια αξέχαστα!

Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨