Προχώρα στο περιεχόμενο

Προσωποποιημένα δώρα , Πρωτότυπα δώρα

5 πράγματα που δεν ξέρεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Starfan

Feb 08, 2023

5 πράγματα που δεν ξέρεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και το Starfan.gr συγκέντρωσε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ημέρα που είναι αφιερωμένη στον έρωτα!

  1. Μόλις το 27% των ανθρώπων που αγοράζουν λουλούδια στις 14 Φεβρουαρίου είναι γυναίκες. Το 73% είναι άντρες. Να το θυμόμαστε!
  2. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαρίζονται περισσότερα από 50 εκατομμύρια τριαντάφυλλα στον κόσμο. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα πρωταγωνιστούν, μαζί με τις ευχές για Αγίου Βαλεντίνου
  3. Ο Richard Cadbury εφηύρε το κουτί σε σχήμα καρδιάς για τα σοκολατάκια, το 1861. Σήμερα, περισσότερα από 35 εκατομμύρια κουτιά με σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς πωλούνται κάθε χρόνο. 
  4. Το πρώτο γράμμα για του Αγίου Βαλεντίνου εστάλη από τον Κάρολο Α΄ της Ορλεάνης το 1415. Ενώ ήταν στον πόλεμο και φυλακίστηκε έστειλε ένα ποίημα αγάπης στη γυναίκα του, που θα την έβλεπε 15 χρόνια μετά. Awww.  
  5. Οι Αγγλίδες, τη δεκαετία του 1700 θεωρούσαν πως τα φύλλα δάφνης έφερναν καλοτυχία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για αυτό έβαζαν φύλλα δάφνης κάτω από τα μαξιλάρια τους για να δουν τους μελλοντικούς τους συζύγους. Άραγε αυτό γίνεται και σήμερα; 

Αν και εσύ θέλεις να ανοίξεις την καρδιά σου περισσότεροι από 200 star ανυπομονούν να στείλουν το μήνυμά σου στο Starfan.gr και να στείλουν ευχές για του Αγίου Βαλεντίνου

Η Αποστολία Ζώη είναι έτοιμη για συμβουλές, ο Δημήτρης Μακαλιάς να μιλήσει για την αγάπη, ο Άγγελος Χαριστέας να μοιραστεί ευχές από την καρδιά του και η Μαρία Σολωμού να μεταφέρει το μήνυμά σου, στο crush από το γραφείο.

Μπες στο Starfan.gr και επίλεξε τον αγαπημένο σου!

 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨