Προχώρα στο περιεχόμενο

4+1 τρόποι να χρησιμοποιήσεις το Starfan

Starfan

Aug 18, 2022

4+1 τρόποι να χρησιμοποιήσεις το Starfan

Το Starfan είναι εδώ, αλλά τι σημαίνει αυτό τελικά;  Ποιους μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα ευχών και μηνυμάτων και πως μπορείς να αξιοποιήσεις τα δικά σου προσωποιημένα βίντεο

Μέσω της νέας αυτής πλατφόρμας έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις λαμπερούς Έλληνες celebrities, να συνδεθείς μαζί τους, να επικοινωνήσεις τα μηνύματά σου, να ζητήσεις ό,τι θες εσύ. Είναι ο πιο ασφαλής και γρήγορος τρόπος να ετοιμάσεις ένα προσωποποιημένο δώρο για όποιον θέλεις, από όπου κι αν βρίσκεσαι, με την βοήθεια των αγαπημένων σου star. 

Για τα γενέθλια

Πρώτο και κυριότερο: δώρα γενεθλίων που διαφέρουν από όλα τα άλλα! Στείλε ευχές για γενέθλια, επιλέγοντας τον star που θα συναρπάσει περισσότερο τους δικούς σου. Μπορείς να ζητήσεις και ειδική αφιέρωση, ίσως τραγούδι, κάποιο λογοπαίγνιο - πάντως ένα βίντεο ευχών από το Starfan φέρνει χαρούμενα γενέθλια, με γέλια και χαρά! Θα το διαπιστώσεις κι όταν λάβεις το βίντεό σου. 


Για τη γιορτή

Τι γιορτάζουμε; Είτε θες να ευχηθείς στο Δημήτρη, είτε στη Θάλεια για παράδειγμα, υπάρχει πάντα εκείνη η ημέρα γιορτής, αφιερωμένη αποκλειστικά σε εκείνους. Ξέχνα τα βαρετά δώρα, τα μαζικά μηνύματα στα social media και ευχήσου με έναν ξεχωριστό βίντεο που θα βλέπετε ξανά και ξανά. Βοήθησέ μας να καταργήσουμε την ευχή “να χαίρεσαι το όνομά σου” -ό,τι κι αν σημαίνει. Στείλε ευχές για γιορτή με ένα προσωπικό μήνυμα που αφορά πραγματικά το τιμώμενο πρόσωπο και χάρισε ένα πρωτότυπο δώρο με το απαραίτητο twist λάμψης από αγαπημένους celebrities. 


Για το γάμο

Μπορεί το Starfan  να μην είναι η πρώτη σκέψη όταν αναζητάς δώρα γάμου αλλά σίγουρα είναι το δώρο για τους νεόνυμφους που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ανάμεσα σε καφετιέρες και αφηρημένα είδη σπιτιού, ετοίμασε ένα βίντεο ευχών, αποκλειστικά για το ζευγάρι που παντρεύεται. Έχουμε ήδη βρει ποιες είναι οι καλύτερες ευχές για γάμο αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα τι θα ενθουσιάσει το ζευγάρι! 

Για πλάκα ή ειδικές περιστάσεις

Εάν έχεις διάθεση να πειράξεις τους φίλους σου, τότε σίγουρα το Stafan είναι το σωστό μέρος! Όποιος κι αν είναι ο δικός σου λόγος, μπορείς να βρεις τον κατάλληλο celebrity για να εκπληρώσει αυτή την αποστολή. Τι μήνυμα θες να στείλεις;  Είναι ένα inside joke, κάποιος λόγος για τρολ ή ακόμη και… πρόταση γάμου, υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι  να μοιράσεις χαρά και ιδέες για να μοιράσεις γέλια!  

Για συγχαρητήρια ή νέα ξεκινήματα

Εξετάσεις, νέα δουλειά, νέο σπίτι, ολοκλήρωση σπουδών - οι λόγοι να πεις συγχαρητήρια είναι αμέτρητοι. Φρόντισε αυτή τη φορά να συγχαρείς τους αγαπημένους σου με ένα πιο ιδιαίτερο προσωποιημένο δώρο. Μέσω του Starfan και με τη βοήθεια λαμπερών και ταλαντούχων star της πλατφόρμας μπορείς να δημιουργήσεις ένα βίντεο που θα είναι και συμβολικό για το νέο ξεκίνημα των δικών σου ανθρώπων. 

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις περιστάσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη νέα πλατφόρμα που ήρθε να αλλάζει τον τρόπο που μοιραζόμαστε τα μηνύματα και ευχές. Μπορείς να σκεφτείς πιο προσωπικούς λόγους, να επιλέξεις άλλον star για κάθε περίπτωση και να εμπλουτίσεις τα μηνύματά σου όπως ακριβώς θέλεις.  Χάρισε το πιο πρωτότυπο δώρο και κάνε κάτι που σίγουρα θα χαραχτεί στην μνήμη των αγαπημένων σου! 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨