Προχώρα στο περιεχόμενο

Γιορτή , Ευχές για γιορτή , Πρωτότυπα δώρα

3 τρόποι να μη μείνεις στο “Διαβάστηκε” αυτές τις γιορτές!

Starfan

Nov 24, 2022

3 τρόποι να μη μείνεις στο “Διαβάστηκε” αυτές τις γιορτές!

Αυτά τα Χριστούγεννα στείλε τα πιο πετυχημένα μηνύματα με την βοήθεια λαμπερών celebrities 

Έρχεται η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου. Οι στολισμένοι δρόμοι, οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα νόστιμα γλυκά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας και η διάθεση αλλάζει! 

Μήπως έχεις σκεφτεί κάτι που θέλεις να πεις, αλλά δεν ξέρεις πως; Μήπως έχεις να στείλεις ευχές για γενέθλια, ευχές για γιορτή ή απλά κάποιο μήνυμα για πλάκα;  Μπορεί ακόμη και να θες να μοιραστείς κάποιο μυστικό! Οι αγαπημένοι σου star βρίσκονται εδώ και είναι πανέτοιμοι να σου χαρίσουν ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα χριστουγέννων.

Στείλε κάτι στους πάντα-γιορτινούς!

Για αυτούς που στολίζουν από μέσα Οκτώβρη και δεν κρατιούνται να πλημμυρίσουν το σπίτι χρυσόσκονη, go big or go home. Μια έντονη προσωπικότητα, με αυθεντικό στυλ είναι Ο,ΤΙ πρέπει για να στείλεις το μήνυμά σου.  Ο λατρεμένος Τρύφωνας Σαμαράς με τα χορευτικά και το κέφι του και ο Νίκος Ζωιδάκης  με τις μαντινάδες του θα αφήσουν άφωνους τους παραλήπτες του βίντεο. 

Εντυπωσίασε όσους γράφουν κάθε χρόνο γράμματα στον Άγιο Βασίλη κρυφά!  

Είναι κι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μας που κάνουν κάθε μέρα υπέροχη και παραμένουν πάντα ψύχραιμοι και cool ακόμη και τα Χριστούγεννα!. Στείλε Χριστουγεννιάτικες ευχές σε αυτούς που ξέρουν να ζήσουν το κάθε λεπτό και κάθε χρόνο στέλνουν κρυφά γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Η Μαρία Σολωμού και ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. 

Ξάφνιασε όσους μελαγχολούν τα Χριστούγεννα!

Εντάξει. Υπάρχουν ανάμεσά μας και αυτοί που τα Χριστούγεννα, αντί να τρέχουν για εντυπωσιακά δώρα και να μοιράζουν ευχές, προτιμούν να βλέπουν συγκινητικές ταινίες και να μελαγχολούν κοιτώντας τα φωτάκια του δέντρου. Για αυτούς, η μαγεία βρίσκεται σε ένα βίντεο-ευχών που θα φέρει χαμόγελα και θα τους ανεβάσει. Στείλε τις ευχές σου με τη Ναταλία Γερμανού , το Γιάννη Σπαλιάρα ή και την Ελένη Χατζίδου για σίγουρη επιτυχία!


Όποιος κι αν γιορτάζει, απογείωσε τις ευχές για γιορτή με ένα πρωτότυπο δώρο φτιαγμένο από τους αγαπημένους σου star! Με το βίντεο-ευχών από το Starfan αποκλείεται να μείνεις στο διαβάστηκε!


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨