Προχώρα στο περιεχόμενο

Γιορτή , Προσωποποιημένα δώρα , Πρωτότυπα δώρα

Το 2023 έρχεται. Ευχήσου “καλή χρονιά” με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο! 

Starfan

Dec 29, 2022

Το 2023 έρχεται. Ευχήσου “καλή χρονιά” με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο! 

Το 2022 ήταν μια γεμάτη χρονιά, με ανατροπές και αλλαγές! Η νέα χρονιά είναι προ των πυλών και αν ψάχνεις τα πιο πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σου είμαστε εδώ!  

Εσύ; Τι θέλεις να ευχηθείς, με τη βοήθεια των αγαπημένων σου star;  

Για μια ανατρεπτική χρονιά με πολλή αγάπη, άσε τη γλυκιά Μαρία Κορινθίου να το πάρει πάνω της! Ετοιμάσου να ακούσεις τα πιο ωραία σχόλια, για ένα τόσο πρωτότυπο δώρο

Για μια καλή χρονιά, γεμάτη μουσική και τραγούδι ζήτα από τον Χρήστο Δάντη να ετοιμάσει το βίντεό σου! Μια ροκ αφιέρωση, γεμάτη αγάπη θα κάνει τις ευχές σου να ξεχωρίσουν φέτος. 

Για μια συναρπαστική  “καλή χρονιά” Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα ετοιμάσει το πιο fun βίντεο! Γράψε το μήνυμά σου και απόλαυσε τη δημιουργικότητά του. 

Για μια νέα χρονιά γεμάτη δραστηριότητες  εμπιστεύσου την ενέργεια της Πηγής Δεβετζή. Πάντα θετική και πάντα αισιόδοξη, ξέρει πως να δώσει το σωστό ρυθμό στις βίντεο-ευχές σου. 

Για μια χρονιά με γέλιο και χαρά ο Λάμπρος Φισφής θα απογειώσει το μήνυμά σου με το μοναδικό ταλέντο του. 

Εάν απλώς θέλεις να στείλεις πρωτότυπες ευχές για γιορτή, το Starfan.gr είναι ο κατάλληλος προορισμός. Στείλε τις ευχές σου στην Ιωάννα, το Γιάννη, τη Γιάννα και την Τζοάννα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Περισσότεροι από 200 λαμπεροί Έλληνες celebrities περιμένουν να στείλουν πρωτότυπες ευχές για γιορτή.

Μην ξεχνάς: Το Starfan.gr ναι ο πιο ασφαλής και γρήγορος τρόπος να ετοιμάσεις ένα προσωποποιημένο δώρο για όποιον θέλεις, από όπου κι αν βρίσκεσαι, με την βοήθεια των αγαπημένων σου star.  
Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨