Προχώρα στο περιεχόμενο

4 τρόποι να μη μείνεις στο “Διαβάστηκε” φέτος τον Αύγουστο.

Starfan

Aug 02, 2022

4 τρόποι να μη μείνεις στο “Διαβάστηκε” φέτος τον Αύγουστο.

Τον Αύγουστο, τον πιο αγαπημένο μήνα του καλοκαιριού η διάθεση ανεβαίνει. Όσο πλησιάζουν οι διακοπές η χαρά μεγαλώνει και έχουμε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουμε με τους αγαπημένους μας. Ακόμη και τον Αύγουστο όμως υπάρχουν μερικοί τρόποι να φτιάξεις τη διάθεση και στους γύρω σου, να ξεχωρίσεις με τα μηνύματά σου, όποια κι αν είναι η περίσταση.

Πες “Καλό Καλοκαίρι”! Πες το με Starfan! 

Ακόμη κι αν φύγεις για το γύρο του κόσμου, στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε. Οι διακοπές έρχονται και, είτε πρόκειται για πέντε ημέρες, είτε τρεις εβδομάδες, είναι οι μέρες που θεωρούμε το “Καλοκαίρι” μας. Σε αυτούς τους τυχερούς που θα τους δεις ξανά τέλη Σεπτέμβρη και θα σου λείψουν, στείλε ένα βίντεο με ευχές για καλές διακοπές. Εάν ξέρεις τον προορισμό, ζήτα από τον αγαπημένο σου star να δώσει και τα σωστά tips στο βίντεο-ευχών που θα ετοιμάσει. Υπάρχει ωραιότερος τρόπος να ξεκινήσουν οι διακοπές; 

Δεκαπενταύγουστος: Η παντοτινή μεγάλη γιορτή!

Σταμάτα ό,τι κάνεις. Στις 15 Αυγούστου γιορτάζουν η Μαρία, ο Παναγιώτης, η Δέσποινα, η Γιώτα, ο Πάνος, ο Τάκης, η Νάγια και ο Μάριος, μεταξύ άλλων.  Τώρα μέτρα πόσοι δικοί σου αγαπημένοι γιορτάζουν. Θες να βρεις ένα πρωτότυπο δώρο ή ένα ξεχωριστό τρόπο να μοιραστείς τις ευχές σου; Το Starfan είναι εδώ και δε χρειάζεται να τρέχεις τελευταία στιγμή για συμβολικά ή βαρετά δώρα. Βρες απλώς ποιος star θέλεις να ετοιμάσει το βίντεο-ευχών σου, στείλε το μήνυμά σου. Μέσα σε 7 ημέρες- το αργότερο- θα λάβεις το βίντεο με τις ευχές στο inbox σου. EXTRA TIP: Θυμήσου να καταχωρίσεις εγκαίρως το αίτημά σου! 

Ευχές για γενέθλια, από όπου κι αν είσαι! 

Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη, οι άλλοι μισοί έχουν σκορπιστεί στις Κυκλάδες και όσοι έμειναν περιπλανιούνται στο Ιόνιο. Είναι λοιπόν κι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν γενέθλια μέσα στον Αύγουστο και πάντα κάποιοι τους ξεχνούν, άλλοι είναι μακριά και άλλοι στέλνουν ένα ξερό sms. Μη γίνεις σαν αυτούς! Φέτος χάρισε στους αγαπημένους σου φίλους που έχουν γενέθλια ένα πρωτότυπο δώρο, προσωποιημένο ακριβώς στα μέτρα τους. Μπορείς να στείλεις ευχές για γενέθλια με τον αγαπημένο σου star, ακόμη κι αν η φίλη ή ο φίλος σου βρίσκεται στα Ψαρά ή την Τέλενδο.  Εντυπωσίασε τους φίλους σου με ένα βίντεο-ευχών που θα μείνει αξέχαστο!

Να μας ζήσουν τα παιδιά!

Η περίοδος των γάμων δε σταματά ποτέ.  Ακριβώς το αντίθετο. Μετά τις 15 Αυγούστου ξεκινούν πάλι οι γάμοι σε πόλεις, νησιά, χωριά, κτήματα και βουνά. Κι αν κι εσύ πρέπει να βρεθείς σε γάμο αυτό τον Αύγουστο, ετοίμασε στο ζευγάρι μια έκπληξη που δε θα ξεχάσουν ποτέ! Ένα βίντεο-ευχών από τους αγαπημένους τους. Έχουμε συγκεντρώσει ήδη τις καλύτερες ευχές για γάμο. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις τον star που θα ετοιμάσει το βίντεό σου. 

Όποια κι αν είναι η δική σου περίσταση, με το βίντεο-ευχών από το Starfan αποκλείεται να μείνεις στο διαβάστηκε! 


Κέρδισε 10% έκπτωση στην πρώτη σου ευχή!

Nέοι star, προσφορές και εκπλήξεις, κατευθείαν στο inbox σου.

Εγγράφηκες επιτυχώς!

✨ Βρες τον κωδικό στο e-mail σου και ετοίμασε το πρώτο βίντεο σου! ✨